Amerika'da nasıl yaşanır?

372121

Kilopat
Bu aralar tüm gençler Amerika'da yaşamak istiyor ama sanki çok kolaymış gibi lanse ediyorlar, cidden kolay mı? Nasıl Amerika'da yaşayabilirim?

Değil, yengemin babası Amerika'da ve bizim burada yaşadığımız zorluklara adam eğlence gözüyle bakıyor, kızını arayıp bayram harçlığı falan istiyor öyle düşünün. 0 Sermaye ile normal olabilir bu evet ama düşük bir sermayeyle de aynı sorunu yaşayacağınızı düşünüyorum. Yoktan 10000 dolar ile Amerika'ya gitmeniz gerek(kalacak yer, ihtiyaçlar vb. vb.)

Hocam onun dışında kaçak yol vardı ama sanırım ama Meksika sınırı tamamen kapatıldı.

Kartelin teki geçiş ücreti olarak tek böbreğinizi alırsa şaşırmayın hocam :D

Değil, yengemin babası Amerika'da ve bizim burada yaşadığımız zorluklara adam eğlence gözüyle bakıyor, kızını arayıp bayram harçlığı falan istiyor öyle düşünün. 0 Sermaye ile normal olabilir bu evet ama düşük bir sermayeyle de aynı sorunu yaşayacağınızı düşünüyorum. Yoktan 10000 dolar ile Amerika'ya gitmeniz gerek(kalacak yer, ihtiyaçlar vb. vb.)

Denedim tek böbrekle yaşıyorum artık.

Değil, yengemin babası Amerika'da ve bizim burada yaşadığımız zorluklara adam eğlence gözüyle bakıyor, kızını arayıp bayram harçlığı falan istiyor öyle düşünün. 0 sermaye ile normal olabilir bu evet ama düşük bir sermayeyle de aynı sorunu yaşayacağınızı düşünüyorum. Yoktan 10000 dolar ile Amerika'ya gitmeniz gerek(kalacak yer, ihtiyaçlar vb. vb.)

Hocam 10k bulursam oturma iznini falan nasıl ayarlayacağız?
Kartelleri hallederiz😎

Technopat Haberler

Geri
Yukarı