Amerika'da neler yapılabilir ?

English Teacher

Kilopat
Makaleler
1
Yer
İstanbul
Herkese merhabalar
Efendim ben lise üçüncü sınıf, dil bölümü öğrencisiyim. Dünyayı gezmek dünyada ki tek amacım diyebilirim ingilizcemi geliştirmek, yeni yerler görüp yeni insalar ile tanışmak amacıyla elimden geldiğince fazla yer görmeyi amaçlıyorum. Durumumun yettiği kadarı ile şimdiye kadar Frankfurt, Milano'da bulundum kısmetse 2016'nın Mayıs ayı sonuna doğru ABD'ye gideceğim. 14 Yıldır Minnesota eyaletinde kalan ablamın yanına 1 aylığına gidiyorum. Eniştem bir devlet okulunda müdür yardımcısı ve bu tatilimin geçirdiğim en iyi tatil olmasını istiyorum Amerikaya gitme şansınız olsaydı neler yapardınız ? Öneri-Uyarılarınızı yazarsanız çok mutlu olurum dediğim gibi henüz gitmeme 6 ay gibi bir süre var bu süre içinde yazılan her yorumu okuyacağım yorumlarınızı bekliyorum :utandım:

Amerikada bir arkadaşım var şuan. 1 dolara aldığı çorapları 20 dolara satmayı beceriyor bir AVM'de nasıl yapıyorsa.
İstersen arkadaşa bir yazayım, oraya 5 bavul çorap ile git. Birlikte çorap satarsınız 6 ay boyunca. Bence çok güzel bir tatil olur :D

Amerikada bir arkadaşım var şuan. 1 dolara aldığı çorapları 20 dolara satmayı beceriyor bir AVM'de nasıl yapıyorsa.
İstersen arkadaşa bir yazayım, oraya 5 bavul çorap ile git. Birlikte çorap satarsınız 6 ay boyunca. Bence çok güzel bir tatil olur :D
Ahahahah çok güzel bir tatil olur gerçekten :D

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı