Amerika'da olmayan araba markaları

Mesafenin 21. yy da bir önemi yok ki. Japonya ve güney kore yakın mı sanki?
En azından genellikle kara yolundan gelebiliyor, sadece deniz yolundan gelmesi gerekiyor Amerika'ya gitmesi için. Fakat başka bir fikir de var, Rusya'nın en köşesinden Kanada'ya, oradan da Amerika'ya geçiş yapılabilir.
 
En azından genellikle kara yolundan gelebiliyor, sadece deniz yolundan gelmesi gerekiyor Amerika'ya gitmesi için. Fakat başka bir fikir de var, Rusya'nın en köşesinden Kanada'ya, oradan da Amerika'ya geçiş yapılabilir.
Öyle bir yol hayalden pek ileri gidemez. 92 km genişliğinde bir yer aynı zamanda hava ve coğrafi şartları zorlayıcı. Mühendislik anlamında yapılması mümkün ama Ticari anlamda harcanan paranın yerini doldurması pek mümkün olmadığı için yapılması mümkün değil.

Amerika ile Rusya çok iyi dost ve müttefik olsalardı aralarındaki ticaret hacmi çok yüksek olsaydı belki yapılabilirdi. Ama değiller işte o yüzden gemi ulaşımı en mantıklısı. Türkiyeye bile gemi ile gelen birçok araba var. Karayolu her zaman en ucuzu değil.

Bu arada dediğiniz gibi bir yol keşke yapılsa bir inşaat mühendisi adayı olarak öyle bir projede çok çalışmak isterdim. 😄
 
Vay karşıladık burada.
Aynen. :)
Pegeout muhtemelen Amerika pazarına giricektir. Şu anda hem elektirkli hem de hibrit modelleri var (maalesef bize gelmeyenler) bu elektrikliye geçiş döneminde fırsatları değerlendircektir. Zaten psa ve fca birleştiği için artık orada bayileşmesi ve servis ağı kurması daha kolay olur.

Sorunun cevabı da Amerikalı'ların kullanım alışkanlıklarına uymaması zaten Avrupa araçlarını sevmiyorlar Fransızlar da yeteri satış miktarlarına ulaşamıycakları için yoktur. Avrupa'lı markalar arasında lüks markalar hariç kim Amerika da var zaten? Vw var o da az satıyor.
Avrupalı olarak Fiat var. Onun dışında uzak doğulular başı çekiyor. Örneğin Honda, Nissan, Hyundai, Kia...
 
Son düzenleme:
Bugatti bambaşka bir şey. Ayrıca benim hatam, genelleme yapmak doğru değil bu yüzden isim vereyim: Citroen, Peugeot, Renault, DS. Bu 4'ü bana göre çöp.
Direkt marka ismi verirsen gene genelleme yapmış olursun. Günümüzde evet Citroen'in araçlarını ben de çok beğenmiyorum ama Peugeot, Renault gibi markaların araba tarihinde yeri çok büyüktür. Yol tutuşunun ustası Fransız araçlarıdır. Gene de Peugeot'un birçok eski aracı çok uzun ömürlü olmamakla beraber en başta hararet olmak üzere birçok sorun çıkarıyor.
 
0QZ2Fg_MrD40VZa-cilFdlatUA-COxNj8VbvnEbI5Rw6iAilXcyuq2e7yD-A67_iomA_QGdSRcugx-xLAeaj1kUZinUKv4sgLIgbmUIN2J8C-tcDrJSp_UlVu3lO07hlJ7VC


Bu model Amerikan pazarında satılıyor diye biliyorum hocam hatalı mıyım?

Talisman çok iyi araçtır. Megane da öyle.


Citroën'in üst sınıf araç ürettiği kaliteli bir markadır.


Suvlar için bir şey diyemem cam tavandan su alma durumu vs varmış ancak 508 çok iyi bir araç. Marka değil modele göre yorum yapalım.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı