Amerika'dan hediye olarak gönderilen eşya gümrüğe takılır mı?

Daha fazla  
Akmak istediğim ürünler 25 30 40 dolar arasında. Ama Türkiye'ye kargo olmuyorlar. Walmart'dan almak istiyorum mesela 27 dolar. Arkadaşım onu alıp bana nasıl gönderebilir? Gümrükten geçirebiliriz. Vergi ödemeyi umursamıyorum. Gümrükten geçsin yeter. Türkiye'de 40 bin TL, ama yurt dışında 30 40 dolara bile var. Bu kadar fark ödenmez.

Ürün ne çok merak ettim?

Blu-ray oynatıcı, yugioh kartları. Türkiye de sadece çoklu bölge alabiliyorum 40k civarı oluyor.

Blu-ray oynatıcı, yugioh kartları. Türkiye de sadece çoklu bölge alabiliyorum 40k civarı oluyor.

Şöyle bir şey var. 25k 50k arası değişiyormuş.
Free region Blu-ray oynatıcı almam lazım Türkiye de. Region a lazım bana, tek region oynatıcı almam ucuza geliyor. Ancak yine de 25k pahalı sonuçta 100 dolara bulursun free region.

Ürüne bağlıda Türkiye'de 40k, ABD'de 30 40 dolar yok mu burada bir mantıksızlık sizce?

Şöyle bir şey var. 25k 50k arası değişiyormuş.
Free region Blu-ray oynatıcı almam lazım Türkiye de. Region a lazım bana, tek region oynatıcı almam ucuza geliyor. Ancak yine de 25k pahalı sonuçta 100 dolara bulursun free region.
İmkanı yok gümrükten geçmez. Arkadaşınız türkiyeye gelirken getirir max.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı