Amerika'ya gitmek zor mu?

Yakının varsa bir şekilde geçirebilir veya işe yarayan zengin ve akıllı bir kişiysen seni alabiliyorlar ama mesela ben Amerika'da garson olacağım diye gideceğim diye bir olay diye biliyorum.

Güzel kardesim ben sana özetleyeyim GreenCart şansa cikar yani kendini ona bağlama. Birçok sekilde gitme inkanin olur. Okulun vasitasiyla Travel olarak gidebilirsin. Veya buyuk firmalar sana kefil olup calismak icin gidebilirsin. Son care evlilik ile gidebilirsin. Bunlar haricinde gitmen imkansiz. Hiçbir sekilde vize alamazsin. Tatil amacli gidebilirsin fakat oda cok pahaliya maal olacagi icin orta seviye gecinen biri icin Amerika tatili biraz hayalden ibaret maalesef.

Son düzenleme:
Mümkün mü bilmiyorum ama üniversiteyi orada okumayı deneyebilirsiniz eğer ingilizceniz varsa. Yüksek lisans vs. için yapılabiliyor diye biliyorum fakat düz üniversite hakkında bir bilgim yok. Greencard ile gidemezseniz en kötü yüksek lisans ile gider orada kalmaya çalışırsınız. Ya da büyük bir şirkette işe girip sizi Amerika'ya götürmesini sağlayabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı