Amerika'ya iş için gidilir mi?

bbnoS

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar %95 ihtimalle Avusturya'ya is için gidip oranın vatandaşı olacağım. Fakat benim hedefim Amerika. Ben Avusturya'dan sonda Amerika vatandasida olabilir miyim? Veya bizdeki gibi Green Card olayları falan var mı orada da? Internette hiç bulamadım düzgün bir yazı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar %95 ihtimalle Avusturya'ya is için gidip oranın vatandaşı olacağım. Fakat benim hedefim Amerika. Ben Avusturya'dan sonda Amerika vatandasida olabilir miyim? Veya bizdeki gibi Green Card olayları falan var mı orada da? Internette hiç bulamadım düzgün bir yazı.
Hayır normal olarak gidemezsin Green Card sadece Türkiye'de değil çoğu ülkede var Avusturya'da nasıl işliyor bilmiyorum ama.

Eğer Avusturya'ya gidip vatandaşlık alırsan vizede aşırı kolaylık olur. Tabi Amerika'da işçi vizesi var mı bilmiyorum.

Eğer Avusturya'ya gidip vatandaşlık alırsan vizede aşırı kolaylık olur. Tabi Amerika'da işçi vizesi var mı bilmiyorum.
Vatandaşlık almam için 6-10 sene arasi beklemem gerek. Avusturyada yaşayabilirim ama bilmiyorum ülkenin ekonomik durumunu bir tanıdık benden önce gidecek ona soracağım eğer begenidse iyi bir ulkeyse giderim olmasads gidicegim ama bilmiyorum belki avusturyada kalırım belki vatandaşı olup amerikaya giderim.

Veya bizdeki gibi Green Card olayları falan var mı orada da? Internette hiç bulamadım düzgün bir yazı.
orada derken eğer Amerika' yı kastediyorsan evet green card zaten Amerika' da oturma ve çalışabilmen için elzem bir kart.
Diğer yandan eğer Avusturya' da çalışıp oranın vatandaşı olabiliyorsan hiç uğraşma ve orada kal. Vatandaşlık almak o kadar da kolay bir iş değil, yıllarca aynı ülkede çalışman ve yaşaman gerekiyor. Çok zor süreçler bunlar. Şahsi fikrim Avusturya' ya git, çalış, yaşa, sosyalleş, paranı kazan ve sonrasında Amerika vizesi alarak istediğin zaman Amerika' ya tatile git. Amerika birçok konuda iyi ama inan birçok kişi hayalindeki hayatı yaşamıyor. Birçok zorluğu göze almak zorundasın.
Bu arada bildiğim kadarıyla da şimdi Türkiye vatandaşısın sonrasında Avusturya' da da vatandaşlık aldın diyelim sonrasında 3. vatandaşlığı alamıyorsun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı