Game Pass'teki oyunlara yama yapmak zor biraz ama yolları var.
Eskide kaldı o. Microsoft serbest bıraktı yama işini.
O eskidendi sanırım artık kolay yapması.game pass teki oyunlara yama yapmak zor biraz ama yolları var.
Burada collection versiyonu yok. Collection içindeki oyunların dosyalarını bulamadım.Sadece Amnesia Collection değil, neredeyse Frictional Games'in bütün oyunlarının çevirisini bu sitede bulabilirsin. İyi, sağlam çevirilerdir.
![]()
Türkçe Yamalar / Çeviriler | Tanshaydar'ın Mekânı
2006-2007 döneminde Bilkent Üniversitesi'nde hazırlık okudum. Bölümüm tamamen İngilizceydi. Hocalarım ve arkadaşlarımdan bir kısmı yabancıydı. Sonrasındaki üç yılımı da Silent Hill Türkiye için çeviri yapmaya harcamıştım. Önünde sonunda iyi bir İngilizce hâkimiyetine ulaştım. İngilizce bilgimi...blog.tanshaydar.com
Amnesia Collection bir tek oyun değil. The Dark Descent, A Machine For Pigs ve Justine içeren paketin adı. Sitede kurulum anlatılıyor ama Xbox üzerinden indirdiğin dosyayı bulamazsan türkçe yama dosyasını masaüstüne çıkartıp oyun dosyasının içine atabilirsin.Burada collection versiyonu yok. Collection içindeki oyunların dosyalarını bulamadım.
Biliyorum 3 tane oyun olduğunu ama oyunların dosyalarını bulamadım. Bir deneyeyim tekrardanAmnesia Collection bir tek oyun değil. The Dark Descent, A Machine For Pigs ve Justine içeren paketin adı. Sitede kurulum anlatılıyor ama Xbox üzerinden indirdiğin dosyayı bulamazsan türkçe yama dosyasını masaüstüne çıkartıp oyun dosyasının içine atabilirsin.
Dark descent yama uygulaması steam dosyalarına koymuş. Hangilerini aktarmam lazım Dark Descent a yama yapmak için? Fotoğrafı atıyorum birazdanAmnesia Collection bir tek oyun değil. The Dark Descent, A Machine For Pigs ve Justine içeren paketin adı. Sitede kurulum anlatılıyor ama Xbox üzerinden indirdiğin dosyayı bulamazsan türkçe yama dosyasını masaüstüne çıkartıp oyun dosyasının içine atabilirsin.
Türkçe yama dosyalarını masaüstüne çıkar. Sonra oyunun dosyalarına at.Dark descent yama uygulaması steam dosyalarına koymuş. Hangilerini aktarmam lazım Dark Descent a yama yapmak için? Fotoğrafı atıyorum birazdan
Türkçe yama dosyalarını masaüstüne çıkar. Sonra oyunun dosyalarına at.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.