Çözüldü Amnesia Collection Game Pass Türkçe yama var mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

FNT

Hectopat
Amnesia Collection indirdim ama H, ç Türkçe yaması yok. Nasıl bu oyunlara yama yapacağım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Sadece Amnesia Collection değil, neredeyse Frictional Games'in bütün oyunlarının çevirisini bu sitede bulabilirsin. İyi, sağlam çevirilerdir.

Sadece Amnesia Collection değil, neredeyse Frictional Games'in bütün oyunlarının çevirisini bu sitede bulabilirsin. İyi, sağlam çevirilerdir.

Çözüm
game pass teki oyunlara yama yapmak zor biraz ama yolları var.
O eskidendi sanırım artık kolay yapması.

Burada collection versiyonu yok. Collection içindeki oyunların dosyalarını bulamadım.

Burada collection versiyonu yok. Collection içindeki oyunların dosyalarını bulamadım.
Amnesia Collection bir tek oyun değil. The Dark Descent, A Machine For Pigs ve Justine içeren paketin adı. Sitede kurulum anlatılıyor ama Xbox üzerinden indirdiğin dosyayı bulamazsan türkçe yama dosyasını masaüstüne çıkartıp oyun dosyasının içine atabilirsin.

Amnesia Collection bir tek oyun değil. The Dark Descent, A Machine For Pigs ve Justine içeren paketin adı. Sitede kurulum anlatılıyor ama Xbox üzerinden indirdiğin dosyayı bulamazsan türkçe yama dosyasını masaüstüne çıkartıp oyun dosyasının içine atabilirsin.
Biliyorum 3 tane oyun olduğunu ama oyunların dosyalarını bulamadım. Bir deneyeyim tekrardan

Dark descent yama uygulaması steam dosyalarına koymuş. Hangilerini aktarmam lazım Dark Descent a yama yapmak için? Fotoğrafı atıyorum birazdan

Son düzenleme:
image.jpg

Hangi dosyaları atmam lazım?
Türkçe yama dosyalarını masaüstüne çıkar. Sonra oyunun dosyalarına at.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı