AMOLED ekrandan IPS ekrana geçilir mi?

516777

Decapat
Makaleler
1
Merhaba arkadaşlar. 2020 yılı ocak ayinda A20 aldım 1499 TL'ye hala hızlı çalışıyor. Pil durumu 2 günü çıkarıyor sorunsuz. M14, M23 performans olarak daha iyi PUBG vs oynanir ama ekran IPS geçiş yapmak mantikli mi gereksiz para israfı mi?

images (1).jpeg

Merhaba arkadaşlar. 2020 yılı ocak ayinda A20 aldım 1499 TL'ye hala hızlı çalışıyor. Pil durumu 2 günü çıkarıyor sorunsuz. M14, M23 performans olarak daha iyi PUBG vs oynanir ama ekran IPS geçiş yapmak mantikli mi gereksiz para israfı mi?

Eki Görüntüle 1803377

Gereksiz olur bana kalırsa. AMOLED paneller cidden güzel paneller. Bence bütçenizi biraz arttırmak adına sabredip performanslı bir AMOLED ekranlı modele geçin.

Eki Görüntüle 1803377

AMOLED'den IPS panele bence geçilmez ama sen bilirsin.

Oyun için bu telefonlara geçmene gerek yok. Zaten FPS sınırı var M14 30 FPS HD. M23 HD 30 FPS Orta ayarda 45 FPS. M23 TFT ekran çok şikayet eden var ekrandan M14 ise PLS görüntü iyi. 2. elden daha iyi bir telefon bulursan onlara geçebilirsin. Bilgisayarın varsa bilgisayardan oynamak daha iyi. Telefondan arada oynanır sadece. Oyun için iyi bir telefondansa iyi bir bilgisayar ve normal bir telefon daha iyidir.

Siyahların tam siyah olup olmaması dışında bir sorun yaşayacağınızı zannetmiyorum çok kısa sürede alışırsınız. Bu 120Hz, 60Hz farkı içinde aynı. 120Hz kullanırken bir süre sonra 120Hz olduğunu unutuyorsunuz ve o hissiyat için tekrar 60Hz'ü görüp 120Hz'e geçmeniz gerekiyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı