Oyun Among The Sleep - Enhanced Edition eTail.com.tr'de yalnızca 4,05 TL!

EGEFENDI

Hectopat
Daha fazla  
Steam'de 27 TL'ye satılan Among The Sleep - Enhanced Edition eTail'de yalnızca 4.05 TL! Oyun Steam üzerinde bu fiyata son düştüğünde tarihler 2020 idi. Ayrıca bu oyun Epic Games üzerinde bedavaya verildi. Alamayanlar veya Steam üzerinden oynamak isteyenler için açtım konuyu, kontrol edebilirsiniz. Ben şahsen Epic'te olmasına ragmen Steam üzerinde oynamak için satın aldım.

Link: Among the Sleep - Enhanced Edition PC Steam Satın Al - İndirimli Fiyat | eTail TR.

Ben etail üzerinden bir şey almaya çalıştığımda günlük sınır aşıldı destek için tıklayın diyor. Tıklayıp desteğe bildiriyorum fakat dünden beri bir şey olmadı, en son dün akşam graveyard keeper vs. aldım, 2'şer kez almam gerektiği için 5 sipariş falan verdim toplamda. Fakat bugün gün bitecek neredeyse ve hala alamıyorum hiçbir şey. İndirim bitmeden önce Clustertruck almak istiyorum.

Ben etail üzerinden bir şey almaya çalıştığımda günlük sınır aşıldı destek için tıklayın diyor. Tıklayıp desteğe bildiriyorum fakat dünden beri bir şey olmadı, en son dün akşam graveyard keeper vs. aldım, 2'şer kez almam gerektiği için 5 sipariş falan verdim toplamda. Fakat bugün gün bitecek neredeyse ve hala alamıyorum hiçbir şey. İndirim bitmeden önce Clustertruck almak istiyorum.

Graveyard Keeper Gamebilette de aynı fiyatta 2023GB5 kodu ile ben oradan alacağım. %5 indirimli oluyor. eTailde indirim birkaç saate bitecek.

Graveyard keeper gamebilette de aynı fiyatta 2023GB5 kodu ile ben oradan alacağım. %5 indirimli oluyor. Etailde indirim birkaç saate bitecek.

Şu anda iki sitedende Clustertruck alamıyorum, etail "günlük sipariş limitlerini aştığınızı tespit ettik." diyor, gamebillet ise güvenli öde'ye tıklıyorum fakat hiçbir şey açılmıyor, sayfa değişmiyor. 2 saati kaldı indirimin, alamayacağım büyük ihtimalle.
Not: 50 cent minimum tutarmış gamebillette sorun yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı