Amumu aşırı saçma!

Amumu AP kasıyorsa çöptür. Oynamayı bilmeyen, yayıncılardan "AP Amumu çok güçlü yaaa" diye başlık atıp, kendisi elmas üstü ligde olup, yine Elmas ligindeki preleri ile bronzda 20 kill alıp YouTube'a video atanları izleyip gelip AP Amumu oynuyorlar.

Arkadaşlar söylüyorum, AP Amumu çöpten başka bir şey değildir. Oynayacaksanız tankını oynayın, diğer türlü çok kötü, hızlı eriyen, tek hasar kaynağı Q ve R'si olan yürüyen çöpten başka bir şey olmayacaktır.

Karşısına Diana kilitlenerek Amumu'nun oyunu silmesini sağlayabilirsiniz.
Takımıma bugün amumu jg geldi. Zaten adama yalvardım AP girme diye. "Kara hasatım oc" diyip AP girdi. Sonuç ne oldu? Karşı yone 3 Q'ya eritti.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı