İçim asla rahat etmez aynıyız.Bende sizin gibiyim virüs çıkarsa USB den hemen format alıyorum tam tarama boş iş. (benim için)
İçim asla rahat etmez aynıyız.Bende sizin gibiyim virüs çıkarsa USB den hemen format alıyorum tam tarama boş iş. (benim için)
Bu slmgr /skms korsan doğru mu biliyorum?Kişiselleştirme seçenekleklerini kullanamazsınız.
Son olarak sakın KMS programlarını kurmayın virüs veya veri ihlalerine kapı açarsınız.
KMS ile uğraşmak yerine basit bir OEM anahtarı alabilirsiniz.
O işler öyle değil günyuzunde gözükmez. Araştırın arkada ne yapıyor diye. Siz normal keylogger gibi bir virüs falan sanıyorsunuz işler daha başka. Mesela siber saldırı yapacaklar bilgisayarınızı kullanarak kötü olaylara alet ediyorlar.Aktif olarak internet alışverişi yaptığım üzerinde render çizim yaptığım Ultra ayarlarda oynadığım bir PC hala daha aynı şekilde kullanıyorum bırak veri akışını DC şifremi kıran yok daha yıllardır. Kartımdan 1 kuruş çekmemiş vicdanlı bir adam mı PC mi ele geçirdi çok şükür Allah korkusu olan bir Hacker'a denk geldik diyelim.
Aktif olarak internet alışverişi yaptığım üzerinde render çizim yaptığım Ultra ayarlarda oynadığım bir PC hala daha aynı şekilde kullanıyorum bırak veri akışını DC şifremi kıran yok daha yıllardır. Kartımdan 1 kuruş çekmemiş vicdanlı bir adam mı PC mi ele geçirdi çok şükür Allah korkusu olan bir Hacker'a denk geldik diyelim.
Bu slmgr /skms korsan doğru mu biliyorum?
Korsan değil ama tavsiye etmiyorum çünkü bazı Windows sürümlerinde "Bu özellik kuruluşunuz tarafından yönetilir" hatası verir çünkü KMS sistemi biraz karışık.
Bilgileri şuradan aldım:
Yine sunucuya baglaniyorsun bilgisayarın yine zombiye dönüşüyor.slmgr /skms km8.msguides.com
Sonra bide Windows 10 deneme sürümü lisansını giriyolar korsan olmaz mı?
Aktif olarak internet alışverişi yaptığım üzerinde render çizim yaptığım Ultra ayarlarda oynadığım bir PC hala daha aynı şekilde kullanıyorum bırak veri akışını DC şifremi kıran yok daha yıllardır. Kartımdan 1 kuruş çekmemiş vicdanlı bir adam mı PC mi ele geçirdi çok şükür Allah korkusu olan bir Hacker'a denk geldik diyelim.
Slmgr /skms km8.msguides.com
Sonra bir de Windows 10 deneme sürümü lisansını girıyorlar korsan olmaz mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.