Anahtarsız Windows 10 kullanınca ne olur?

KMSpico'nun asıl dağıtıcısı 2019'da işi bırakmış ve piyasada gezenlerin hepsi virüs machine'miş
Ama CMD üzerinden yaparsanız yüksek ihtimalle virüs girmez ama bu sefer de şöyle olur:
"Bu özellik kuruluşunuz tarafından yönetilir" hatası alırsınız. Tavsiyem ya kullanmayın ya da 15 TL Retail key alın kafanız rahatlasın.

Aktif olarak internet alışverişi yaptığım üzerinde render çizim yaptığım Ultra ayarlarda oynadığım bir PC hala daha aynı şekilde kullanıyorum bırak veri akışını DC şifremi kıran yok daha yıllardır. Kartımdan 1 kuruş çekmemiş vicdanlı bir adam mı PC mi ele geçirdi çok şükür Allah korkusu olan bir Hacker'a denk geldik diyelim.
O işler öyle değil günyuzunde gözükmez. Araştırın arkada ne yapıyor diye. Siz normal keylogger gibi bir virüs falan sanıyorsunuz işler daha başka. Mesela siber saldırı yapacaklar bilgisayarınızı kullanarak kötü olaylara alet ediyorlar.

Aktif olarak internet alışverişi yaptığım üzerinde render çizim yaptığım Ultra ayarlarda oynadığım bir PC hala daha aynı şekilde kullanıyorum bırak veri akışını DC şifremi kıran yok daha yıllardır. Kartımdan 1 kuruş çekmemiş vicdanlı bir adam mı PC mi ele geçirdi çok şükür Allah korkusu olan bir Hacker'a denk geldik diyelim.

Aynen kardeşim hacker da gelip "seni heckledim hahhaaaa" diyor sana değil mi?

Bu slmgr /skms korsan doğru mu biliyorum?

Korsan değil ama tavsiye etmiyorum çünkü bazı Windows sürümlerinde "Bu özellik kuruluşunuz tarafından yönetilir" hatası verir çünkü KMS sistemi biraz karışık.
Bilgileri şuradan aldım:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Korsan değil ama tavsiye etmiyorum çünkü bazı Windows sürümlerinde "Bu özellik kuruluşunuz tarafından yönetilir" hatası verir çünkü KMS sistemi biraz karışık.
Bilgileri şuradan aldım:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

slmgr /skms km8.msguides.com
Sonra bide Windows 10 deneme sürümü lisansını giriyolar korsan olmaz mı?

Hackerlar artık hesaplarınıza erişmiyor. Bilgisayarınızı kullanıp mining yapabilir, internetinizi kullanıp DDoS atakları yapabilir, illegal yaptığı şeyin suçunu senin bilgisayarına atabilir ve bunun gibi çoğu şeyi sen anlamadan yapar.
Slmgr /skms km8.msguides.com
Sonra bir de Windows 10 deneme sürümü lisansını girıyorlar korsan olmaz mı?

Deneme sürümü değil şirketler süreli lisanlar kullanır örneğin 1 yıllık alır bitince mesela başka yazılıma falan geçerler falan. Senin makineni de böyle yapınca şirket lisansı gibi gösteriyor. Aslında yasal değil ama makinene virüs girmez.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı