ZionTR Hectopat Katılım 18 Haziran 2018 Mesajlar 83 16 Mart 2020 #1 Selamın aleyküm arkadaşlar. Ben anakartımı değiştireceğim. Format atmak gerekir mi? Tteşekkür ederim şimdiden.
Selamın aleyküm arkadaşlar. Ben anakartımı değiştireceğim. Format atmak gerekir mi? Tteşekkür ederim şimdiden.
Cagat_ay Hectopat Katılım 24 Şubat 2020 Mesajlar 335 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2020 #11 Mecbur değilsin, format atmadan da çalışır. Ama ileride herhangi bir sorun ile karşılaşmamak için format atarsan senin için daha iyi olur. Artı 0 Eksi
Mecbur değilsin, format atmadan da çalışır. Ama ileride herhangi bir sorun ile karşılaşmamak için format atarsan senin için daha iyi olur.
onurunlu37 Kilopat Katılım 6 Kasım 2018 Mesajlar 59 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kamu 16 Mart 2020 #12 Artık yeni tip anakartlarda bana göre kesinlikle şart. Chipset olsun yonga seti olsun BIOS olsun sistemin düzgün çalışması için temiz bir kurulum şarttır. Artı 0 Eksi
Artık yeni tip anakartlarda bana göre kesinlikle şart. Chipset olsun yonga seti olsun BIOS olsun sistemin düzgün çalışması için temiz bir kurulum şarttır.
Browniem Centipat Katılım 17 Şubat 2020 Mesajlar 228 Çözümler 1 Yer Arabic sözlere sahipler onlara minnet eylemem. 16 Mart 2020 #13 ZionTR dedi: Selamın aleyküm arkadaşlar. Ben anakartımı değiştireceğim. Format atmak gerekir mi? Tteşekkür ederim şimdiden. Genişletmek için tıkla... Gerektirmez sadece biosu güncellemen gerekir. Onuda her satıcı genelde biosunu güncel halde getiriyorlar sana. Artı 0 Eksi
ZionTR dedi: Selamın aleyküm arkadaşlar. Ben anakartımı değiştireceğim. Format atmak gerekir mi? Tteşekkür ederim şimdiden. Genişletmek için tıkla... Gerektirmez sadece biosu güncellemen gerekir. Onuda her satıcı genelde biosunu güncel halde getiriyorlar sana.
KS KS ZionTR Hectopat Katılım 18 Haziran 2018 Mesajlar 83 16 Mart 2020 #14 Karar ne olacak... Artı 0 Eksi
2 24099 Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Temmuz 2014 Mesajlar 11.253 Makaleler 33 Çözümler 224 17 Mart 2020 #15 Anakart değişince önceden sistemde kurulu sürücüler nedeniyle çakışmalar ve mavi ekran sorunları olabilir. Tavsiyem atın. Artı 0 Eksi
Anakart değişince önceden sistemde kurulu sürücüler nedeniyle çakışmalar ve mavi ekran sorunları olabilir. Tavsiyem atın.