Çözüldü Anakart değişimi sonrası farede takılma

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Akbulut

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba.

Anakart değişimi yaptım. ASUS TUF B450-M Plus modelinden ASUS ROG STRIX B550-A Gaming 5100MHz(OC) modeline geçtim. Yalnız buna geçtiğimden beri Mouse'umda takılmalar başladı. Mouse modelim SteelSeries Rival 3 Wireless. İlk başta takılırken kasanın arkasındaki USB'leri denedim ve çözüm değişmedi. Sonra alıp öndeki USB'lere taktım ve o gün tıkır tıkır kullandım. Öyle olunca da dedim ki, PC'nin arkası çok sıcaktı, yükten dolayı egzoz fanı cayır cayır sıcak üflüyordu. Belki sinyali bozuyordur dedim. Sonra ön kısımda bugün ise yine 2042 oynarken mouse cayır cayır takılmaya başladı ve sorunun ne olduğunu veya nereye bakarak başlamam gerektiğini bilemiyorum. Yardımcı olabilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Ben Logi'nin klavye-faresini USB Dongle yakında değilse kullanamıyorum mesela. Kasanın arkasına taktığımda takılmalar oluyor. Logi bu durum için "kasanın metali engel olabilir, USB Dongle'ı klavye ve fareye yakın tutun" demiş. :) Logi'yi mi kıracağım, ben de öyle yaptım. :)

USB Dongle'ı klavyenin dibine koli bandıyla yapıştırdım mis gibi oldu. :)

Siz de öyle yapın hocam. USB uzatma kablosuna takıp yakın bir yere sabitleyin.
Ben Logi'nin klavye-faresini USB Dongle yakında değilse kullanamıyorum mesela. Kasanın arkasına taktığımda takılmalar oluyor. Logi bu durum için "kasanın metali engel olabilir, USB Dongle'ı klavye ve fareye yakın tutun" demiş. :) Logi'yi mi kıracağım, ben de öyle yaptım. :)

USB Dongle'ı klavyenin dibine koli bandıyla yapıştırdım mis gibi oldu. :)

Siz de öyle yapın hocam. USB uzatma kablosuna takıp yakın bir yere sabitleyin.

Gerçekten çok teşekkür ederim. Logitech G305lightspeed var bende, odamda bilgisayarın konumunu değiştirdiğim için eskiden kasam mouse un sağında kalıyordu ve aynı hizadaydı. Şu anki konumunda solunda kalıyor ve aşağıdaydı. Bu mantıkla yola çıkarak altına bir sehpa koyarak aradaki yükseliği dengeledim ve şu an donma vb. yaşamıyorum, 2-3 aydır bu sorun beni deli etmişti çok teşekkürler. :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı