Anakart Değişimi Sonrası Windows'u Etkinleştirmek

Cihan Taşkın

Kilopat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Meslek
Müzik Öğretmeni - Müzisyen
Maximus 7 Formula anakartım garantiden aynı kart ellerinde olmadığı için Asus Z97 Deluxe ile değişti. UEFI temiz kurulum yapıp Windows 10'u yükledim. Windows 10 etkinleştirilemedi sorunu yaşıyorum. Ne yapmalıyım? @Recep Baltaş

Son düzenleyen: Moderatör:
Kendi kendine yapıcak gibi duruyor ama etkinleştiirmek için internete bağlanın yazıyor anlayamadım.

Senin konunun iki üstünde benim açtığım konu var ona bakar mısın Temiz format sırasında eski lisansını girmedin mi? Ben öyle yaptım kabul etti. Ayrıca lisansı sorgulayabilmesi için internete bağlı olmalısın.

Senin konunun iki üstünde benim açtığım konu var ona bakar mısın Temiz format sırasında eski lisansını girmedin mi? Ben öyle yaptım kabul etti. Ayrıca lisansı sorgulayabilmesi için internete bağlı olmalısın.
İnternete bağlıyım ama olmuyor. Telefonla halledicem artık. Ayrıca eski lisansım windows 7 den yükseltmeyle geçtiğim için digital.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı