Anakart Değişiminden Sonra İşlemci Soğutucusu Nasıl Takılır?

Sonra anakartı gönderdim ve uzun süre tamir etmeye çalıştılar sonunda da yenisini gönderdiler.

Hocam yanlış bilgi vermek gibi olmasın ama ekran gelmeme sorunu olarak farklı bir çözüm önerisinde bulayım. Disk kablolarını vs. kontrol ettinmi? Bende benzer sıkıntı yaşamıştım düzenli kontrol yapınca ssd kablosunda kırık olduğunu farkettim. Ve kabloyu değiştirdiğimde sorun düzeldi.

Hocam yanlış bilgi vermek gibi olmasın ama ekran gelmeme sorunu olarak farklı bir çözüm önerisinde bulayım. Disk kablolarını vs. kontrol ettinmi? Bende benzer sıkıntı yaşamıştım düzenli kontrol yapınca ssd kablosunda kırık olduğunu farkettim. Ve kabloyu değiştirdiğimde sorun düzeldi.
Şu an kasanın üstünde amuda kalk deseniz denerim. Dediğinizi hemen deneyeyim zaten yeni değişimi yapılan anakart kutusundan da sata kabloları çıktı onları kullanayım. Güç kaynağı kablolarını da bir kontrol edeyim HDD ve SSD'nin.

Şu an kasanın üstünde amuda kalk deseniz denerim. Dediğinizi hemen deneyeyim zaten yeni değişimi yapılan anakart kutusundan da sata kabloları çıktı onları kullanayım. Güç kaynağı kablolarını da bir kontrol edeyim HDD ve SSD'nin.

Cevabınızı bekliyorum. Detaylı kontrol yapmayı unutmayın RAM ' ide kontrol edin.

SSD ve HDD kontrol edildi ve sata kabloları değiştirildi, RAM'ler kontrol edildi ve takıp çıkarıldı. Sonuç olumsuz.

Dosya Ekleri

• 20170709_033634.jpg
    20170709_033634.jpg
    36,2 KB · Görüntüleme: 75
  • 20170709_033539.jpg
    20170709_033539.jpg
    56,6 KB · Görüntüleme: 69
Yanabilecek tüm ışıkları yanıyor.

Dosya Ekleri

• 20170709_033909.jpg
    20170709_033909.jpg
    31 KB · Görüntüleme: 145
Sorunsuz bir şekilde kurup çalıştırıp Windows yükleyip sürücüleri güncelleyip film izlediğim ve en son BIOS güncellemesi yaptıktan sonra görüntünün gidip bir daha gelmediği bu sorun için her çözüm önerisine açığım.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı