Anakart ekranında ekran bozulması oluyor

Ben eski bir kart gönderdim, bir kaç tane Vram değiştirdiler ve chipset reballing yaptılar ama sonuç olumsuz, çipset sorunlu diyerek geri gönderdiler.
Açıkçası ekipmanım olsa kendim tamir ederdim. Ekran kartları çok pahalı ve güvenemiyorum. Napacağımı şaşırdım.
evet girdim fakat çıkamadım görüntü bozuktu ayarları değiştirirm korkusuyla direkt güç kaynağından kapattım
Biosta görüntü bozuk muydu? Peki grafik kartını, ramleri çıkartın daha sonra bios pilini. 5 dakika bekleyin daha sonra ramlari, ekran kartını en son bios pilini takın ve tekrar başlatmayı deneyin.
Açıkçası ekipmanım olsa kendim tamir ederdim. Ekran kartları çok pahalı ve güvenemiyorum. Napacağımı şaşırdım.

Biosta görüntü bozuk muydu? Peki grafik kartını, ramleri çıkartın daha sonra bios pilini. 5 dakika bekleyin daha sonra ramlari, ekran kartını en son bios pilini takın ve tekrar başlatmayı deneyin.
Bu esnada güç kablosu bağlı OLMASIN. Gücü tamamen kesin.

Bu esnada güç kablosu bağlı OLMASIN. Gücü tamamen kesin.
Bir de hepsini çıkartıp beklerken ve güç kablosu bağlı değilken start tuşuna bir kaç kere basın ve biraz basılı tutun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı