Anakart ekranında ekran bozulması oluyor

Bilgisayarda sürücü kuruyorum sorun yok. Ama yeniden başlatınca dediğiniz gibi açılmıyor.
Sizde ki sorun nasıl peki?

Nasıl test edilebiliyor. Windows üzerinden test edilebiliyor mu? Çünkü benim ekran kartı dediğiniz aynı sorun var belki VRAM ile alakalıdır. Ama olsaydı sürekli olurdu sorun gerçi.
Görüntü bozuk geliyor ise veya driver yükleyince siyah ekrana düşüyor ise çok yüksek ihtimal çip soğuk lehime düşmüştür, reballing işlemini yaptırmak gerekir.
Benim bir kartımda hem çipset hem arızalı 4-5 adet Vram vardı ama bozuk görüntü veriyordu ve Windows açılıyordu.

Görüntü bozuk geliyor ise veya driver yükleyince siyah ekrana düşüyor ise çok yüksek ihtimal çip soğuk lehime düşmüştür, reballing işlemini yaptırmak gerekir.
Benim bir kartımda hem çipset hem arızalı 4-5 adet VRAM vardı ama bozuk görüntü veriyordu ve Windows açılıyordu.

Yok bende öyle sorun yok. Ekran kartı açılırken sürücğ başlatılamıyor ve o konuda olan ekran çıkıyor. Karıncalı ekran gibi.
Ama görüntü olduğunda canavar gibi sorunsuz çalışıyor.

Yok bende öyle sorun yok. Ekran kartı açılırken sürücğ başlatılamıyor ve o konuda olan ekran çıkıyor. Karıncalı ekran gibi.
Ama görüntü olduğunda canavar gibi sorunsuz çalışıyor.
Açtığınız konuya baktım da çok ap ayrı gibi hocam ya. Çözemediniz mi?

Vram olabilir, yaptıracaksanız Teknik Takip (Ensa Bilgisayar) önerebilirim.
Hiç olumlu referanslar alamıyorum, siz servisten yararlandınız mı daha önce?
Anladım, yanıtınız için teşekkürler.
@Eren Aktas biosa girmeyi denediniz mi?
Yok çözemedim. Çözümü geçici olarak buldum bilgisayarı kapatmamak. 😅
1 haftadır PC açık.
Hocam gerçekten üzüldüm duruma. Sizin konunuzun altına devam edelim, bura da ki konu başka.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı