Anakart güç kaynağı seçebilir mi?

Raionxx

Kilopat
Daha fazla  
Bugün çok saçma bir olayla karşılaştım. Anakart komponent değişimi sonrası güç kaynağı seçiyor. Her zamanki kullandığım güç kaynağı ile görüntü vermiyor(kullandığım modelin aynısı arkadaşımda var denedik yine vermiyor). Ama Cooler Master nwe V2 750W ile veriyor. Böyle bir şeye ilk defa tanık oldum. Anakart komponent değişimi sonrası RAM seçer gibi güç kaynağı seçti.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam, hangi komponent?
Şuan anakart serviste bende bilmiyorum tam hangi komponent değişti. İtopya teknik servis elemanı olan arkadaş Thermaltake v200 kasanın içindeki aynı model farklı güç kaynağı ile test etmişler yine görüntü alamamışlar ama dediğim Cooler Master nwe V2 modeli ile görüntü alabilmişler. Böyle birşey nasıl mümkün olabilir diye sorduğumda, kendilerinin de çok şaşırdıklarını söylediler.
Dostum sende ki güç kaynağı bozuk mu onu diyorum. Sonuçta bunu test etmeden bilemezsin, başka bilgisayara takar mısın görüntü vermeyeni?
Hayır bozuk değil, eski DDR3 tabanlı sistemimde test ettim.

Hocam, o zaman gönderin anakartı değişim yapsınlar. Öyle saçma şey olur mu? Anakart sağlamsa PSU'yu değiştirsinler.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı