Anakart için I/O Cover Yapımı

Elinize kolunuza sağlık.

Hocam bunun ölçüsünü nasıl yapıyorsunuz? Mesela yazıcıdan çıkaracağım şey 10 cm olacaksa, bunu nasıl çizeceğim?
Hocam beğenirseniz size pdf göndereyim.
(Ekran alıntısı yaptım kalite düşük gözüküyor.Ama orjinali kaliteli. )
Başka yazılarda ekleyebilirim.

Hayır,
Baska bir anakarta...
Marka - model neydi ?

Hocam beğenirseniz size pdf göndereyim.
(Ekran alıntısı yaptım kalite düşük gözüküyor.Ama orjinali kaliteli. )
Başka yazılarda ekleyebilirim.
Eki Görüntüle 221459

Marka - model neydi ?
Hocam ellerinize sağlık. Vallahi helal olsun. Yalnız bunda vida deliği yok mu? Sizdeki gibi.

Bir de siz tenekeye mi yapıştırdınız? Yoksa direkt kağıt mı?

PDF yi de atarsanız çok çok iyi olur.

Hocam ellerinize sağlık. Vallahi helal olsun. Yalnız bunda vida deliği yok mu? Sizdeki gibi.

Bir de siz tenekeye mi yapıştırdınız? Yoksa direkt kağıt mı?

PDF yi de atarsanız çok çok iyi olur.
Vida yerlerini şimdi ekleyeceğim. Ben Aydinger kağıdına çıktı aldım. Tenekeye yapıştırılabilir. Ben yapıştırmadım.
Ölçülere tekrardan bakın.

Vallahi doğru ölçüler.

Bu Corel Draw programını kullanmak kolay mı? Photoshop kadar zor değildir umarım.
Karmaşık bir program değil aslında. Dergi, broşür, afiş vb. tasarımlar için en iyisidir diyebilirim. Pdf hazır. Yapıştırmada, kesmede hata olur diye tek sayfada 2 tane var. Buyrun isteyen indirebilir.
(MSI Z170A GAMING M5 I/O COVER. )
m5.pdf

Son düzenleme:
Efsane efsane...
Adam isi biliyor . Kendisi bana da yapmakta su anda. Para ile yaptiemaya kalksak ne kadara mal olur acaba? Arkadas hayrina yapiyor... Ellerine sağlik vallahi helal olsun...

Efsane efsane...
Adam isi biliyor . Kendisi bana da yapmakta su anda. Para ile yaptiemaya kalksak ne kadara mal olur acaba? Arkadas hayrina yapiyor... Ellerine sağlik vallahi helal olsun...
Hocam kimse onu 50 den aşağıya yapmaz. Tabi tenekeye, 3 boyutlu ve boyamalısını...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…