Anakart için I/O Cover Yapımı

upload_2017-3-17_23-24-42.png
Sorma... Taktım görüntü gelmedi. Birdaha söktüm...

Üst vida deliği yanlış olmuş ama problem değil. Bu bile bana yeter.
Kağıt yanlış katlanmış sanırım.

Fatih ŞENGİL Hocam muhteşem olmuş çalışmanız.:vıy: Sizin kullandığınız kağıdı MDF'den yapılan HTPC kasa için kullanılabilir mi ? Normal bir yazıcıdan istediğimiz arka planı bastırıp bu kağıdı kullanbilir miyiz ?

Fatih ŞENGİL Hocam muhteşem olmuş çalışmanız.:vıy: Sizin kullandığınız kağıdı MDF'den yapılan HTPC kasa için kullanılabilir mi ? Normal bir yazıcıdan istediğimiz arka planı bastırıp bu kağıdı kullanbilir miyiz ?
Güzel sonuçlar için kaliteli bir yazıcı ve kaliteli bir kağıt öneriyorum. Normal A4 kağıdına çıktı alınca soluk renkler oluyor. Tavsiyem aydinger kağıdı. Yada dergi yapımında kullanılan kuşe kağıt.

@Fatih ŞENGİLL Hocam ölçüler doğru bu arada elinize sağlık güzel olmuş. :) Atabilir misiniz pdf dosyasını? :)
Buyrun. Pdf'de şekil üzerinde fazladan pay var. İçe doğru katlayıp yapıştırmada kullanabilirsiniz. (ASUS Z170A-P I/O Cover. )
Asus Z170-p.pdf

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı