- Makaleler
- 7
@SideWinder Hocam ekran kartinin guc kablosu takili degil sizin?
Daha kaliteli kağıda daha kaliteli çıktı almak daha güzel olurdu. Boyutlarda sorun varsa biraz daha ekleme çıkarma yapayım. Bide sağ tarafta içeri doğru katlanıyor.
Sorma... Taktım görüntü gelmedi. Birdaha söktüm...@SideWinder Hocam ekran kartinin guc kablosu takili degil sizin?
Daha kaliteli kağıda daha kaliteli çıktı almak daha güzel olurdu. Boyutlarda sorun varsa biraz daha ekleme çıkarma yapayım. Bide sağ tarafta içeri doğru katlanıyor.
Sizin yaptığınızın da kasadaki fotoğraflarını bekliyoruz.Daha kaliteli kağıda daha kaliteli çıktı almak daha güzel olurdu. Boyutlarda sorun varsa biraz daha ekleme çıkarma yapayım. Bide sağ tarafta içeri doğru katlanıyor.
Kağıt yanlış katlanmış sanırım.Sorma... Taktım görüntü gelmedi. Birdaha söktüm...
Üst vida deliği yanlış olmuş ama problem değil. Bu bile bana yeter.
Dostum böyle bişey işini görürmü? Tamam dersen ölçüleri kontrol et sana pdf gönderem. Yandaki ismi değiştirebilirim.Güzelmiş. Benim anakarta nasıl bir tasarım bulmalıyım acaba?![]()
Sizin kullandığınız kağıdı MDF'den yapılan HTPC kasa için kullanılabilir mi ? Normal bir yazıcıdan istediğimiz arka planı bastırıp bu kağıdı kullanbilir miyiz ?Güzel sonuçlar için kaliteli bir yazıcı ve kaliteli bir kağıt öneriyorum. Normal A4 kağıdına çıktı alınca soluk renkler oluyor. Tavsiyem aydinger kağıdı. Yada dergi yapımında kullanılan kuşe kağıt.Fatih ŞENGİL Hocam muhteşem olmuş çalışmanız.Sizin kullandığınız kağıdı MDF'den yapılan HTPC kasa için kullanılabilir mi ? Normal bir yazıcıdan istediğimiz arka planı bastırıp bu kağıdı kullanbilir miyiz ?
Buyrun. Pdf'de şekil üzerinde fazladan pay var. İçe doğru katlayıp yapıştırmada kullanabilirsiniz. (ASUS Z170A-P I/O Cover. )@Fatih ŞENGİLL Hocam ölçüler doğru bu arada elinize sağlık güzel olmuş.Atabilir misiniz pdf dosyasını?
![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.