- Makaleler
- 7
Hayır,
Baska bir anakarta...
Baska bir anakarta...
Hocam beğenirseniz size pdf göndereyim.Elinize kolunuza sağlık.
Hocam bunun ölçüsünü nasıl yapıyorsunuz? Mesela yazıcıdan çıkaracağım şey 10 cm olacaksa, bunu nasıl çizeceğim?
Marka - model neydi ?Hayır,
Baska bir anakarta...
Hocam ellerinize sağlık. Vallahi helal olsun. Yalnız bunda vida deliği yok mu? Sizdeki gibi.Hocam beğenirseniz size pdf göndereyim.
(Ekran alıntısı yaptım kalite düşük gözüküyor.Ama orjinali kaliteli. )
Başka yazılarda ekleyebilirim.
Eki Görüntüle 221459
Marka - model neydi ?
Vida yerlerini şimdi ekleyeceğim. Ben Aydinger kağıdına çıktı aldım. Tenekeye yapıştırılabilir. Ben yapıştırmadım.Hocam ellerinize sağlık. Vallahi helal olsun. Yalnız bunda vida deliği yok mu? Sizdeki gibi.
Bir de siz tenekeye mi yapıştırdınız? Yoksa direkt kağıt mı?
PDF yi de atarsanız çok çok iyi olur.
Vallahi doğru ölçüler.Vida yerlerini şimdi ekleyeceğim. Ben Aydinger kağıdına çıktı aldım. Tenekeye yapıştırılabilir. Ben yapıştırmadım.
Ölçülere tekrardan bakın.
Eki Görüntüle 221478
Karmaşık bir program değil aslında. Dergi, broşür, afiş vb. tasarımlar için en iyisidir diyebilirim. Pdf hazır. Yapıştırmada, kesmede hata olur diye tek sayfada 2 tane var. Buyrun isteyen indirebilir.Vallahi doğru ölçüler.
Bu Corel Draw programını kullanmak kolay mı? Photoshop kadar zor değildir umarım.
Hocam kimse onu 50 den aşağıya yapmaz. Tabi tenekeye, 3 boyutlu ve boyamalısını...Efsane efsane...
Adam isi biliyor. Kendisi bana da yapmakta su anda. Para ile yaptiemaya kalksak ne kadara mal olur acaba? Arkadas hayrina yapiyor... Ellerine sağlik vallahi helal olsun...
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.