Anakart İşlemci Soket Pin Yamulma Sorunu

Mtahbs6

Hectopat
Katılım
21 Şubat 2017
Mesajlar
3
Daha anakartı alalı 7 gün oldu. Bir işlemci siparişi vermiştim. Uyumsuzmuş. İade ettim şuan yenisini bekliyorum. O işlemciyi takarken tek hamlede çok dikkatlı taktım ve çıkardım. Yamulması imkansız. Sabah kasayı düzenlerken pinlerde yamulma olduğunu gördüm neyseki biraz düzelttim ancak. Bir tane pin soketinde pin yok ? Siyah küçük uzun birşey var. Anlamadım ben. Ve anakart geldiğinde kutusu açılmıştı. Ve garanti belgesi yok. Kendim düzelttim ancak burda sıkıntısı var mı? İade etsem alırlar mı acaba ?


1 (960 x 1280).jpg
2.jpg
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Faturası elindeyse garanti belgesine ihtiyacın yok. İnternetten aldıysan eğer bildiğim kadarıyla 15 güne kadar koşulsuz iade var. Durumu anlatıp değişim yada para iadesi talep edebilirsin.
 
İşlemci geldiği zaman takıp denediğinde sistemde herhangi bir sorun yaşamazsan, pinlerin hafif eğri olmasını sorun etme. Ancak sistem çalışmıyorsa iadeyi denersin.
 
Anakart geldiğinde kutusu açıktı diyorsun. Ben olsam sorun olmasa bile değişim isterdim. Sonuçta para veriyoruz ve kullanılmış bir ürünü kimse sıfır fiyatına satın almaz.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı