Daha fazla
İlerisi için düşünüyorum ben i5 6500'ü onun için hangi anakart'ı tavsiye edersin sebebini de söylersen memnun olurum@Godsume aynen öyle. GTX 760 ile i3 için H110 bir anakart yeterlidir.
Bende senin gibiyim dostum i3 alırsam ileride ekran kartı aldığımda işlemci değişmem gerekecek belki anakart da değişmesi gerekebilir. Ama i5 6500 alıp ileride sadece ekran kartını değişmek istiyorum onun için anakart konusunda kararsızım :/Beyler MSİ b150m pro gaming mi bazooka mı ? işlemci 6500 ekran kartı gtx 950 olucak fakat ilerde asdece ekran kartını değiştirmek istiyorum B150 M3 mü almalıyım ?
Teşekkür ederim, peki anakart olarak "Asus B150m Pro gaming mi almalıyım Yoksa MSi B150m Pro gaming mi?" Veya önere bileceğin bir anakart mevcut mu?@Godsume B150 yongasetli bir anakart alabilirsin.
B150 anakartta 8 adet PCI-E hattı var. Ekran kartını taktığında, ekran kartı 8 adet hattı alır x8 hızında çalışır yani 8.000MB/saniye. Bunun yanına 1 adet PCI-E hattına ihtiyaç duyan Wi-Fi kartı taktığında, Wi-Fi kartı x1 hızında çalışır ve ekran kartı x7'ye düşer, buda ekran kartının performans kaybına neden olur.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.