Anakart nasıl temizlenir?

• Konuyu başlatan OceanWave
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 13
  • Görüntüleme 9.137
O

OceanWave

Ziyaretçi
Arkadaşlar ana kartın üzerinde tozlar var. Ve ben nasıl temizlerim ? Zarar vermeden temizlemem gerek. Yada temizlemez isem bir şey olur mu ? Ayrıca ramın soğutucu kısmı da tozlanmış ve ram slotları.

Ben de saç kurutma makinesini soğuk ayarda açarak temizliyorum anakartı. O işi banyo ya da balkon gibi bir yerde yap yalnız, tahmin ettiğinden çok daha fazla toz çıkabilir. Ben ilk yaptığımda ağzım, gözüm toz içinde kalmıştı.

Ben imkan olmadığı için hava kompresörü kullanamıyorum. Olsa yaparım. Sizde de yoksa 2 veya 3 numara düz boya fırçası ile temizleyin sonra kurutma makinası ile azcık tozunu attırın ve işlem bitmiş olur.

Ben ilk başta iyice hava tutup. Sonrasında boya fırçasıyla (sert ve seyrek uçlu olanlardan) metal ızgaraları vb. yerleri iyice temizliyorum. Zaten boya fırçası ile yapınca toz direk yapışıyor fırçaya bir yere falan kaçmıyor. Sonrasında tekrar bir hava tutup kapıyorum.;)

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı