Anakart nasıl test edilir?

RAM'lerinizi 800MHz üzerine çektiğinizde açılmaması normal çünkü ne anakartınız ne de RAM'leriniz bu hız değerine müsait. Ayrıca anakartınız maksimum 667MHz değerini destekliyor.

RAM ile alakalı sorunlarınızı çözmek istiyorsanız 667MHz değerine çekin.

Doğru söylüyor, RAM konusunda bir sıkıntınız varsa belki bu sorununuzu çözer.

RAM'lerinizi 800Mhz üzerine çektiğinizde açılmaması normal çünkü ne anakartınız ne de RAM'leriniz bu hız değerine müsait. Ayrıca anakartınız maks. 667Mhz değerini destekliyor.

RAM ile alakalı sorunlarınızı çözmek istiyorsanız 667Mhz değerine çekin.
Nasıl çekeceğim? He hocalar şimdi farkettim uyku moduna alınca tüm dış donanımlar kilitleniyor. Açınca anca tuştan açabiliyorum, çözüm olarak da sadece aç kapa var.

Nasıl çekeceğim? He hocalar şimdi farkettim uyku moduna alınca tüm dış donanımlar kilitleniyor. Açınca anca tuştan açabiliyorum, çözüm olarak da sadece aç kapa var.

Oldukça eski bir anakartınız var, yeni nesil cihazlarda olduğu gibi mouse yada klavye etkinliği ile uyanmıyor olabilir.

Seneler önce hazırda beklet seçeneği ile bilgisayarı kapatırdım, geri açılması için bende power tuşuna basarak uyandırıyordum. Bu da bir sorun olmayabilir maalesef.

Oldukça eski bir anakartınız var, yeni nesil cihazlarda olduğu gibi mouse yada klavye etkinliği ile uyanmıyor olabilir.

Seneler önce hazırda beklet seçeneği ile bilgisayarı kapatırdım, geri açılması için bende power tuşuna basarak uyandırıyordum. Bu da bir sorun olmayabilir maalesef.
Hocam işte dediğiniz oluyor, açıyorum tuşla devamında da klavye mouse kitli.

Hocam işte dediğiniz oluyor, açıyorum tuşla devamında da klavye mouse kilitli.

Benim de aynı sorun oldu; tüm popüler test uygulamalarında sorunsuz ama microsfot Edge de YouTube sitesinde bir video izlerken mavi ekran vermeler, direkt kapanma veya kilitlenme çözebildiniz mi?

Benim kartım; MSI B450M Gaming Plus + Ryzen 3600. mavi ekranın veya kilitlenmenin herhangi bir nedeni yok gibi her an olabiliyor. (Ayrıca Dxdiag raporu ektedir sistemi merak edenler için)

Uyku modundan neden tuşla açılmıyor oda ilginç BIOS'tan olabilir belki.

Dosya Ekleri

• DxDiag.txt
    107,3 KB · Görüntüleme: 17

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı