Anakart pin yamulması sorun çıkartır mı?

Ksenon

Hectopat
Daha fazla  
368597

Pinlerin birbirine temas etmesi anakart ve işlemci arızasına kadar gidebilir. Temas olmasa bile, işlemcideki temas etmesi gereken yere temas etmeyebilir.
Garantisi varsa servise gönderin.

İnce ve hassas bir yapı. Düzeltirken koparma ihtimaliniz var.

Benim Ryzen 2200G nin başına gelmişti buna benzer bi olay hemde yeni aldığım zaman kutusunu açarken masanın üstüne düşürmüştüm :) 5 6 tane PİNi eğilmişti kürdan yardımı ile düzeltmiştim ama senin olay farklı anakart üzerindekileri düzeltmeye çalışmak riskli olur bi bilgisayar tamircisine göster en azından bilgi al bence. Sorması ayıp nasıl oldu bu olay acaba?

Benim Ryzen 2200G nin başına gelmişti buna benzer bi olay hemde yeni aldığım zaman kutusunu açarken masanın üstüne düşürmüştüm :) 5 6 tane PİNi eğilmişti kürdan yardımı ile düzeltmiştim ama senin olay farklı anakart üzerindekileri düzeltmeye çalışmak riskli olur bi bilgisayar tamircisine göster en azından bilgi al bence. Sorması ayıp nasıl oldu bu olay acaba?
Bende bilmiyorum. Anakart iş yerinden geldi. Takas konusunda sıkıntı çıkar mı sizce?
Kendi düzeltip takas yapacakmış.Allah ıslah etsin bunlar yüzünden 2. el ürün satamaz olduk...
Verecekleri anakartın fiyat açısından bir önemi yok. İşlemcime uysun yeter. Yani benim anakartım 400 lira ise onların vereceği anakart 200 liralık da olsa sıkıntı çıkmaz benim açımdan. Dert etme sen orasını.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı