Kendim düzeltme şansım var mı? Takas yapacağım da.Pinlerin birbirine temas etmesi anakart ve işlemci arızasına kadar gidebilir. Temas olmasa bile, işlemcideki temas etmesi gereken yere temas etmeyebilir.
Garantisi varsa servise gönderin.
Kendiniz duzeltirken bozabilirsiniz. Ikinci el urunler bundan dolayi guvenli degil.Kendim düzeltme şansım var mı? Takas yapacağım da.
Bende bilmiyorum. Anakart iş yerinden geldi. Takas konusunda sıkıntı çıkar mı sizce?Benim Ryzen 2200G nin başına gelmişti buna benzer bi olay hemde yeni aldığım zaman kutusunu açarken masanın üstüne düşürmüştüm5 6 tane PİNi eğilmişti kürdan yardımı ile düzeltmiştim ama senin olay farklı anakart üzerindekileri düzeltmeye çalışmak riskli olur bi bilgisayar tamircisine göster en azından bilgi al bence. Sorması ayıp nasıl oldu bu olay acaba?
Verecekleri anakartın fiyat açısından bir önemi yok. İşlemcime uysun yeter. Yani benim anakartım 400 lira ise onların vereceği anakart 200 liralık da olsa sıkıntı çıkmaz benim açımdan. Dert etme sen orasını.Kendi düzeltip takas yapacakmış.Allah ıslah etsin bunlar yüzünden 2. el ürün satamaz olduk...
Alıcak olan arkadaş çok pimpirikli değil ise kontrol edeceğini sanmıyorum orayı o kadar pin arasından ama yine de senin vicdanına kalmış takas yapıp yapmamak ben olsam en azından 1 tamirciye gösterirdimBende bilmiyorum. Anakart iş yerinden geldi. Takas konusunda sıkıntı çıkar mı sizce?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.