Anakart RAM uyumluluğu

beceriksizoyuncu

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar bilgisayarım kötü iyileştirmek istiyorum. Bios update yaptım fx 6300 alıcam. Bendede 4 gb ddr3 1333 mhz kingston ram var hazırda. İşlemci kötü diye kullanılmıyor. (not:ddr2 yerini görüp olmaz demeyin combo anakart ddr2 ve ddr3 yuvaları var) eğer anakartta işlemci desteği gibi ram desteğide varsa kingston 4 gb ddr3 1333mhz buna uyar mı? (link:asrock > n68c-gs fxlütfen yardım edin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uymaması için herhangi bir neden görünmüyor. Bios güncelleme yapmışsın zaten işlemci ve ram uyar bence.

Çok teşekkür ederim sonunda birisinden rahatlatıcı bir laf duydum. Babama sistemi güçlendireceğim dediğimde uymaz muymaz felan diyordu şuan hazırlıklara başlıcam o zaman
:D

Anakartınız DDR3 1600Mhz'e kadar destekliyor. Tabi ki 4GB DDR3 1333Mhz'lik bellekler uyacaktır. Fakat DDR2-DDR3 kombinasyonu ile değilde DDR3-DDR3 ya da DDR2-DDR2 Şeklinde RAM'leri takarsanız daha sağlıklı olacaktır.

Zaten direk ddr2 bellekleri alıp çöpe atmayı düşünüyordum. 4 gb ddr3 1333mhz ram hazır takılmayı bekliyor. O zaman işlemciyi aldığım gibi belleğide takıcam.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı