Anakart RGB Baglantisi Nedir?

msheker

Centipat
Katılım
16 Haziran 2019
Mesajlar
89
Çözümler
1
Arkadaslar sorunun tam olarak ne oldugunu ben de bilmiyorum fakat eski anakartimda boyle bir sey yoktu. Resimdeki islemi yapmak zorunda miyim? Yapsam ne olur, yapmasam ne olur? Ve oradaki kablolar hangileri, anakarta baglamadigi kisimi nereye bagliyor? Kisacasi bu konu hakkinda bilgiye ihtiyacim var.
Ekran Alıntısı.PNG
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam eğer RGB LED'iniz veya RGB Fanınız varsa o ürünlerin RGB girişlerini anakarta takıyorsunuz ki sisteminiz aynı renk geçişleri vs. sunuyor. Asus'un AURA Sync programından da yönetilmesini sağlıyor. RGB bir ürününüz yoksa gerek yok bir şey takmanıza.
 
Eğer kasanda sıvı soğutma için deliklerinden varsa oralarda rgb'ni geçirebilirsin örnek video 3:35'te başlıyor;

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
RGB ön kasa fanı almıştım geçen sene. Önceki fan sade beyaz ışıklıydı ve kasa dahilinde gelen bir fan olduğu için güç tuşunun yanında ışığı açma kapama tuşu vardı. Fan bozulunca yenisini aldım. Ancak fan bağlantısında kabloyu takip edip yapmış ve çalıştırabilmiş olsam da RGB bağlantısı için önceki fanın kablosunun takıldığı yer yeni fanın ışık kablosuna uymadı. RGB'yi kullanamıyorum. Ben de saldım uzun süredir böyle kullanıyorum ancak bu konuyu görünce hatırladım bunun bağlantısı nasıl yapılmalı?
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı