Anakart, RX 570'i görmüyor

Burh4an

Femtopat
Daha fazla  
Anakart RX570 ekran kartını görmüyor. İşlemcinin grafik kartını kullanıyor. HDMI kablosunu ekran kartına taktığım zaman monitöre görüntü gelmiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
İşlemcin G serisi ise BIOS'tan ayarla büyük ihtimalle ekran kartını kapadın onboarda aldın.

Bende de boyle oluyor işlemcim g serisi nasıl anakart görebilir

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şöyle bir video var izlerseniz anlayabilirsiniz.

Bu işlemleri uyguladım ancak benim sistemimde GT730 ekran kartı takılı onu çıkartırsam daha iyi performans alır mıyım işlemcim R3 3200G

Bu işlemleri uyguladım ancak benim sistemimde GT730 ekran kartı takılı onu çıkartırsam daha iyi performans alır mıyım işlemcim R3 3200G
ram dual channel ise kesinlikle R3 3200G kullan vega gpu GT 730 dan daha iyi performans verecektir ama tekrar söylüyorum dual channel ram gerekiyor 8X2 16gb ram .

RAM Dual channel ise kesinlikle R3 3200G kullan Vega GPU GT 730'dan daha iyi performans verecektir ama tekrar söylüyorum Dual channel RAM gerekiyor 8x2 16 GB RAM.

RAM tek RAM 16 GB 2x8 değil direk 16 GB yani şimdi ben ekran kartını çıkarıp İşlemcinin kendi grafik kartıyla oyun oynasam daha iyi mi FPS alırım GTA 5'te 30 40 FPS alıyordum hikaye modunda Online'da 30 alıyorum bazı yerlerde 10 falan düşüyordu şimdi kaç alırım GT730'u çıkarsam ?

RAM tek RAM 16 GB 2x8 değil direk 16 GB yani şimdi ben ekran kartını çıkarıp İşlemcinin kendi grafik kartıyla oyun oynasam daha iyi mi FPS alırım GTA 5'te 30 40 FPS alıyordum hikaye modunda Online'da 30 alıyorum bazı yerlerde 10 falan düşüyordu şimdi kaç alırım GT730'u çıkarsam ?
dual channel olmadan APU sistem çöptür bilginiz olsun aynı ramden 1 adet 8 gb bile taksanız dual channel olur fakat benim size tercihim kit ram almanız ,sebebi APU sistem olmasa çok takılmayın derdim ama APU direkt ramden beslendiği için çalışır her türlü işinizi görür ama arada frekans dalgalanması voltaj değerlerinin değişmesi yüzünden sistemde düzensizlikler oluşabilir, ben sizin yerinizde olsam GT730 u satıp kit 2x8 ya da daha üstü ram alıp apu sistemi öyle kullanırım çünkü kullanacağınız APU her halukarda GT730 dan daha iyi performans verecektir .

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı