Anakart satıcısına güvenmeli miyim?

Ben GET'e de güvenemiyorum. Güvenli falan diyorlar ama pek içim rahat etmiyor alışverişlerde
Sağlam ürünü bozup geri gönderen veya aynı ürünü geri göndermek yerine başka bir şey gönderen falan olmuyor mudur acaba? Bu tür sistemlerde aklıma hep bu geldiğinden mantığını kavrayamıyorum.

Sağlam ürünü bozup geri gönderen veya aynı ürünü geri göndermek yerine başka bir şey gönderen falan olmuyor mudur acaba? Bu tür sistemlerde aklıma hep bu geldiğinden mantığını kavrayamıyorum.

Hocam böyle bir amacınız var mı?
Sanırım yok.
O zaman dert etmeyin :D.

Bu tür şeyleri önceden sorun. Kargoda hasarlı gelirse, bende çalışmazsa, bir sıkıntısı çıkarsa vs. bir de ilginç olacak ama ben nedense hep kadın satıcılardan memnun kalıyorum. Hem iyi fiyat veriyorlar hem de bu saydığım konularda oldukça kibar dönüş yapıyorlar. Genel olarak artık dolap uygulamasından alışveriş yapıyorum şu ana kadar iade talebi yaptığım ürünlerde oldu sıkıntı çıkarmadılar.

Aynen dediğin gibi. İsteyen dolandırır yani. Mal sahibinin üyeliğine vs bakın. Diğer sosyal medya hesaplarına bakın ismi gerçek mi değil mi? Bunlar soru işaretlerini az çok ortadan kaldırır.

Bu tür şeyleri önceden sorun. Kargoda hasarlı gelirse, bende çalışmazsa, bir sıkıntısı çıkarsa vs. bir de ilginç olacak ama ben nedense hep kadın satıcılardan memnun kalıyorum. Hem iyi fiyat veriyorlar hem de bu saydığım konularda oldukça kibar dönüş yapıyorlar. Genel olarak artık dolap uygulamasından alışveriş yapıyorum şu ana kadar iade talebi yaptığım ürünlerde oldu sıkıntı çıkarmadılar.
Peki size bir soru sorayım, ben ilana 4 adet 2GB RAM koydum fakat 1 fotoda 2 adet diğer fotoda 2 adet RAM var alan kişi 4+4 sanmış şimdi diyor ben 4+4 sandım da aldım sen ilanı değiştirmişsin falan iade etmiş ben de itiraz ettim herhangi bir değişiklik yapmadım ilanda (zaten site moderatörleri görebilir diye düşünüyorum) kişinin hatası dedim. Kişi ben tam kargoya verdikten sonra fark ettiğini söyledi. Sonuç ne olur? Bunların hepsi Dolap platformunda yaşandı.

Peki size bir soru sorayım, ben ilana 4 adet 2 GB RAM koydum fakat 1 fotoda 2 adet diğer fotoda 2 adet RAM var alan kişi 4+4 sanmış şimdi diyor ben 4+4 sandım da aldım sen ilanı değiştirmişsin falan iade etmiş ben de itiraz ettim herhangi bir değişiklik yapmadım ilanda (zaten site moderatörleri görebilir diye düşünüyorum) kişinin hatası dedim. Kişi ben tam kargoya verdikten sonra fark ettiğini söyledi. Sonuç ne olur? Bunların hepsi dolap platformunda yaşandı.

Eğer açıklamaya yazdıysanız 4 adet 2 GB RAM olarak sıkıntı çıkacağını sanmıyorum siz haklı çıkarsınız. Ama 4x2 gibi bir terim kafa karıştırır gerçi o işin doğrusu 2x4 oluyor.

Eğer açıklamaya yazdıysanız 4 adet 2 GB RAM olarak sıkıntı çıkacağını sanmıyorum siz haklı çıkarsınız. Ama 4x2 gibi bir terim kafa karıştırır gerçi o işin doğrusu 2x4 oluyor.
Açıklamaya yazmadım fakat fotoğrafta RAM'lerin etiketinde görünüyor. Haklı çıkarsam ürün kişiye gidiyor ben de paramı mı alıyorum?

Sen haklı olsan da. Karşıdaki kişi onu kendi rızasıyla almadıktan sonra vicdanın rahat olmaz. Kendim için söylüyorum. Yanlış anlaşılma olmuş demek ki. Kargoya verdin mi?

Sen haklı olsan da. Karşıdaki kişi onu kendi rızasıyla almadıktan sonra vicdanın rahat olmaz. Kendim için söylüyorum. Yanlış anlaşılma olmuş demek ki. Kargoya verdin mi?
Açıkcası vicdanına göre hareket eden birisiyim, babam çokca hak yememeyi ve kul hakkına girememeyi öğütleyip öğretirdi. Fakat hem RAM'leri hazırlamak hem de kargoya vermek uğraştırıcı oldu ve tam kargoya verdikten sonra bunları yazması kanı beynime sıçrattı. Açıkcası şahıs artık umrumda değil alabiliyorsam paramı alamazsam RAM'lerimi geri alacağım. Ayrıca belirteyim kendisinden numara istememe ve ulaşmaya çalışmama rağmen cevap vermedi.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı