Diğer her bileşen hakkında bilgim var neredeyse, ancak anakart neye göre seçilir fiyatları neye göre bu kadar artıyor anlayamadım bir türlü. Mesela 4 RAM slotlu bir anakart almak daha iyi değil midir 2x8 şu an alsam ileride bir 2x8 daha takmak için?
Diğer her bileşen hakkında bilgim var neredeyse, ancak anakart neye göre seçilir fiyatları neye göre bu kadar artıyor anlayamadım bir türlü. Mesela 4 RAM slotlu bir anakart almak daha iyi değil midir 2x8 şu an alsam ileride bir 2x8 daha takmak için?
Hocam şu sisteme özelleştirme seçeneklerinde Msi Mag B560M Bazooka var mesela, nasıldır?Bunun hakkında geçenlerde madde madde bir yazı yazmıştım, @BerkayZ87'in anakart karşılaştırmalarına bakarak da fikir edinebilirsiniz.
Hocam şu sisteme özelleştirme seçeneklerinde MSI MAG B560M Bazooka var mesela, nasıldır?
Herşeyi bir kenara bıraktım, bu ne güzel bir tasarım... MSI renk seçimi harika görünüyor, Bazooka serisi anakartlar geneli itibariyle iyidir...Hocam şu sisteme özelleştirme seçeneklerinde Msi Mag B560M Bazooka var mesela, nasıldır?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.