Anakart suyla yıkanır mı?

İyi kurutursan bir sorun olmaz gibi geliyor. Pc hocası kanalına bakabilirsin ekran kartı ve anakartı kolada 1 gün bekletiyolar. Ve hâlâ çalışmaya devam ediyor.
O videoda çalışıyor fakat uzun vadede sıkıntı çıkarır o kart. Bu tip elektronik parçalar suyla yikanmaz. Eline yumuşak bir fırça alıp tozunu alsan yeter.

Tornavidaya değip bile kısadevre yapma ihtimali varken suyla mı yıkamak, yanlış yere düşmüş tek damla işini bitirir bence.

Başkan onlar elektronik parça onlar suyla yıkama o adam tarihi eser PC zevkine yapmış
Yaparsan sonradan dersin vay brnim aklımı

İso Propil Alkol alıp onu cam temizleyici şişesine koyup anakarta spreyleyebilirsin ardından saç kurutma makinesini soğuk moda alıp kurutabilirsin.

Darboğaz gibi zamanlarda sıcak bi duş aldırmak iyi geliyor karta devreler açılıyor genişliyor veri yolu açılmış oluyor ve anakart stres altında çalışmaktan kurtuluyor

Yoo niye dalga geçeyim. Yorumunuzu görünce yazdım. Çok huzursuz olmuştum ön paneldeki usb girişlerini bozunca. Kimseden ses gelmedi. Senin dediğini yaptım halloldu.

SD* forumda ki temmuzz isimli kişide sizsiniz sanırım geçen gün SS alıp attım ama dönüş yapmadınız. Çünkü bir soru soracağım cevap vermenizi bekliyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…