Anakart suyla yıkanır mı?

İyi geceler herkese selam.
Bilgisayarımı toplayalı 2 seneyi geçti. Genel bir temizlik yapmak istiyordum. YouTube'da eski bir bilgisayarı restore eden arkadaşın teki bütün elektronik devre içeren kartları sabunlu su ve fırça ile sürterek temizleyip kurutuyor. Aynı şeyi ekran kartında uygulayabilir miyim diyordum. Aslında ekran kartına yapmaya yemez çünkü bu aletler çok pahalı. Elimde ayrıca izopropil alkol var.
İzopropil alkol ve fırça ikilisini kullanarak ekran kartının soğutucu bölmesini çıkartıp temizlesem ekran kartına zarar verme ihtimali var mı?

Bu da söz ettiğim video:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bahsettiğim işlemi dakika 12: 30'da yapmaya başlıyor. Sabunlu su diye salladım ama başka bir şey de olabilir ne olduğunu bilmiyorum.
Manyak diğilsin yıkanmaz.
 
Su değil de tiner ile yıkanıyor onu biliyorum zarar vermiyor hatta nejdat delioğlu diye bir dayı var o kanalında yıkama videosu atmıştı orada gördüm bütün donanımları sorunsuz çalışıyordu ama video da söylüyor üstüne basa basa " iyice kuruması gerekiyor ". Zamanım bol uğraşırım derseniz de yumuşak ufak bir fırça ile temizleyin.
Konu ile alakalı değil ama @temmuzz bu senin hesabın mı? Link vermiyorum başka bir forum özellikle baktım burada ki giriş saatlerin ile SS attığım forumda ki giriş saatlerin hep yakın zamanlar oluyor. Bu sen misin değil misin merak ediyorum çünkü bir soru soracağım da.

Ekran Alıntısı.JPG
 

Yeni konular

Geri
Yukarı