Anakart Tamiri Mümkün Mü?

Garanti fatura ya da satiş tarihi bilgisinden onaylanip işleme alinabilir. Yasal olarak bağlayici aslinda garanti karti olsa da servisler genelde faturayi dikkate aliyor.

Benim merak ettiğim "garantili" üründe "kutusuz" olarak işleme alinip alinmadiğiydi.

Servis sürecini de buradan aktarirsaniz iyi olur.

Garanti fatura ya da satiş tarihi bilgisinden onaylanip işleme alinabilir. Yasal olarak bağlayici aslinda garanti karti olsa da servisler genelde faturayi dikkate aliyor.

Benim merak ettiğim "garantili" üründe "kutusuz" olarak işleme alinip alinmadiğiydi.

Servis sürecini de buradan aktarirsaniz iyi olur.
Elimde faturası garanti belgesi kutusu hiçbir şeyinin olmadığını belirttim. Daha sorunu anlatmadan direk herhangi bir kutuya koyup bu kod ile bize yollayın dediler.
Servis sürecini paylaşmaya çalışırım. Tahmininiz ne kadar sürer?

Tahmininiz ne kadar sürer?

Bir şey söylemek zor. Anakarttaki arızaya göre değişir süreç. Önemli olan süre değil bence. Garantiye alıp almayacakları.

Garanti kapsamı dışında yaptırmayı düşünüyorsan da soruna göre onarım masraflı olabilir. Ya da anakart üzerinde bir bileşen değişecekse bunun onarımını yapmayabilirler.

Tabi sorun dediğin gibi anakarttaysa.

Garanti için faturaya gerek olmuyor çoğu markada. Ürünün seri numarasından görüyorlar. Kargo ellerine ulaştıktan sonra 20 iş günü hakları var. Rezil de edebilirler vezir de. Geçmiş olsun. Ben de Vatan üzerinden garantiye göndermiştim tüm sistemi arıza tespiti için. Yolda geçen 11 günün ardından toplam 35 günde alabildim ürünlerimi geriye.

Garanti için faturaya gerek olmuyor çoğu markada. Ürünün seri numarasından görüyorlar. Kargo ellerine ulaştıktan sonra 20 iş günü hakları var. Rezil de edebilirler vezir de. Geçmiş olsun. Ben de Vatan üzerinden garantiye göndermiştim tüm sistemi arıza tespiti için. Yolda geçen 11 günün ardından toplam 35 günde alabildim ürünlerimi geriye.
Değerli yorumun için çok teşekkürler. Zaten sınav haftam yaklaşıyor. Beklemek sorun olmaz inşallah.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı