Anakart ve işlemci değişimi sonrası format gerekir mi?

Ama öyle bile olsa anakart değişmesi durumunda yeniden lisans alınması zorunlu deniliyor. Mail adresi ile bağdaştıramadım. 🧐

Fazla detayını bilmiyorum :) Sıkıntısız kullanıyorum şu an. Birkaç ay geçti.

Belki Microsoft hesabına bağlı olması dolayısı ile olmuş olabilir. Ayrıca gereken keyleri de sistemden ihtiyaç olur diye almıştım.

Çok önceden DreamSpark olarak cüzi bir meblağ karşılığında Windows 8.1 almıştım. Sonra da Windows 10'a ücretsiz güncelleştirme yapmıştım.

Screenshot_8.png

Fazla detayını bilmiyorum :) Sıkıntısız kullanıyorum şu an. Birkaç ay geçti.

Belki Microsoft hesabına bağlı olması dolayısı ile olmuş olabilir. Ayrıca gereken keyleri de sistemden ihtiyaç olur diye almıştım.

Çok önceden DreamSpark olarak cüzi bir meblağ karşılığında Windows 8.1 almıştım. Sonra da Windows 10'a ücretsiz güncelleştirme yapmıştım.

Eki Görüntüle 477789
Aslında detayına inebilirseniz birçok arkadaşı yeniden lisans alma zorunluluğundan kurtarabilirsiniz. En basitinden Cuma günü anakartımı yenileyeceğim için şimdiden lisans satın aldım ben de.

Geçmiş konularda mutlaka bahsedilmiştir bu konudan. Konunun uzmanları yazmış olmalı.

Haklısınız ilgili çözüm aşağıdaki konuda anlatılmış:

Sadece bu bilgi Retail sürüm için mi, yoksa OEM için de karalisteye düşme sorunu olmadan kullanılabiliyor mu araştırmak lazım?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı