Ben bir bilgisayar toplamaya çalışıyorum da. Alacağım işlemcide dahili ekran kartı var. Anakartı da dahili ekran kartlı alsam herhangi bir sorun olur mı? Veya herhangi bir artısı olur mu?
Ben bir bilgisayar toplamaya çalışıyorum da. Alacağım işlemcide dahili ekran kartı var. Anakartı da dahili ekran kartlı alsam herhangi bir sorun olur mı? Veya herhangi bir artısı olur mu?
Anakartın özelliklerinde dahili ekran kartı var yazıyor. (MSI H410M-A PRO)
Yanlış bilgilendirme olmasın arkadaşlar, g chipset anakartlarda kendiliğinden GPU var.
Çok eski sürümlerde var diye biliyorum.Yanlış bilgilendirme olmasın arkadaşlar, G chipset anakartlarda kendiliğinden GPU var.
Artısı veya eksisi olmaz, otomatik olarak devredışı bırakılır.Anakartın özelliklerinde dahili ekran kartı var yazıyor. (Msı h410m-a pro)
MSI H410M-A Pro Intel H410 2933MHz DDR4 mATX AnakartHocam ilk kez duyuyorum g serisi çipseti sizden. Atabilir misiniz acaba Intel'in resmi sayfasından ben bulamadım da?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.