Anakart voltaj sorunu nasıl çözülür?

Turanv1

Kilopat
Katılım
25 Haziran 2019
Mesajlar
541
Makaleler
1
Çözümler
5
Yer
Kayseri
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar geçen hafta Vatan Bilgisayar'a gidip toplama kasayı servise verdim bilgisayar çok kararsız çalışıyordu kernel power hatası da alıyordum. SSD ve RAM'de sorun yok fakat anakartta voltaj yüzünden arıza oluşmuş kullanıcı hatası olarak geçiyor. Ekran kartı, işlemci ve güç kaynağı hala serviste işlem sırasında sizce bu voltaj sorunun sebebi nedir? Akım korumalı prizim, yok normal beyaz prize takıyorum takılan yer ise topraklı, lütfen yardımcı olur musunuz?
  • MSI B450M GAMING Plus
  • Ryzen 5 2600 stok fanlı
  • MSI Armor 4 GB RX570
  • Corsair 3000 MHz CL 16
  • Samsung 860 Evo 500 GB SSD
  • Xigmatek glare 7A 600W PSU kendi psusu X power
  • ViewSonic 24"VX2458-C-MHD 1ms 144Hz FreeSync/GSync Full HD Curved Gaming Monitor
 
Keşke şikayetci olsaydınız çalışanlar parçaları bozup tamir edebiliyor bazen.
Zaten bizzat oraya gidip söyledim fakat onlarda servisin para koparmak için yalan söylediğini, söylediler ben de daha dikkatli olmalarını söyledim, bilgisayarımı aldım gittim.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı