andreaiannone
Kilopat
Sen ne anlatıyorsun ya?.
AMD ekran kartlarında sıkıntılı, işlemcilerde iyi.
Önce bir araştır, incele, sonra ahkam kesersin millete.
Ryzen serisiyle adamlar iyi bir yükseliş yakaladı, aynı başarıyı 5700 serisinde yakalayamadılar.
Ayrıca dua et AMD var, yoksa Intel'i NVIDIA'yı 2 katı fiyata alırsın.
Ayrıca AMD sistem derken neyi kastediyorsun, anakarta laf etmedin de adam AMD CPU'yu nereye takacak?.
Fanboyluğun anlamı yok, paranızın el verdiği şekilde en iyi performansı alabileceğiniz ekipmanı almaya bakın.
Fanboy gibi kelimeler kullanma öyle bir amacım yok düzgün şekilde hitap et ben sana nasıl ediyorsam. Düzgün uslüpla iletişim kur.Sen ne anlatıyorsun ya?
AMD ekran kartlarında sıkıntılı, işlemcilerde iyi.
Önce bir araştır, incele, sonra ahkam kesersin millete.
Ryzen serisiyle adamlar iyi bir yükseliş yakaladı, aynı başarıyı 5700 serisinde yakalayamadılar.
Ayrıca dua et AMD var, yoksa Intel'i NVidia'yı 2 katı fiyata alırsın.
Ayrıca AMD sistem derken neyi kastediyorsun, anakarta laf etmedin de adam AMD CPU yu nereye takacak ?
Fanboyluğun anlamı yok, paranızın el verdiği şekilde en iyi performansı alabileceğiniz ekipmanı almaya bakın.
Okumuş cahil diye bir söz var galiba size layık.35 yaşında 2 lisans diploması sahibiyim. Evet benim de doktora hedefim var. Eğitim şart doğru söylüyorsun, zamanı boşa harcamamak lazım fanboylarla.
Peki madem anakartla ilgili konuşmuyacaksın neden konuya geliyorsun burası AMD ve İntel tartışma yerimi.Arkadaşlar ben AMD sistemlerinde çok arıza duyuyorum ve fiyat performans olarak yeterli görmüyorum herkesin bakış açısı farklıdır saygı duymak gerek anakarta ilgili yorum yapmadığım halde anakarta ilgili laflar etmişsiniz benim lafım AMD sistemlerine işlemcisinden tut her şeyinle Intel daima dediğim gibi kişiden kişiye değişir AMD'den üstündür aynı fiyata ürün olsa dahilinde.
Sadece AMD ekran kartlarında sorun yaşamadım ekran kartı konusunda iyi o kadar.
Peki madem anakartla ilgili konuşmuyacaksın neden konuya geliyorsun burası AMD ve Intel tartışma yerimi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.