Anakartım yandı

andreaiannone

Kilopat
Arkadaşlar dün bilgisayarımda oyun oynarken bilgisayar aniden kapandı. Açmaya çalışınca duman çıktı hemen kapattım. Sizce işlemciye zarar gelmiş olma ihtimali var mı? RAM'i söktüm.

Dosya Ekleri

• P_20200410_112617.jpg
    P_20200410_112617.jpg
    1,1 MB · Görüntüleme: 154
  • 1586508419991932795222.jpg
    1586508419991932795222.jpg
    1,2 MB · Görüntüleme: 129
Arkadaşlar ben AMD sistemlerinde çok arıza duyuyorum ve fiyat performans olarak yeterli görmüyorum herkesin bakış açısı farklıdır saygı duymak gerek anakarta ilgili yorum yapmadığım halde anakarta ilgili laflar etmişsiniz benim lafım AMD sistemlerine işlemcisinden tut her şeyinle Intel daima dediğim gibi kişiden kişiye değişir AMD'den üstündür aynı fiyata ürün olsa dahilinde.
Sadece AMD ekran kartlarında sorun yaşamadım ekran kartı konusunda iyi o kadar.

Sen ne anlatıyorsun ya? :D
AMD ekran kartlarında sıkıntılı, işlemcilerde iyi.
Önce bir araştır, incele, sonra ahkam kesersin millete.
Ryzen serisiyle adamlar iyi bir yükseliş yakaladı, aynı başarıyı 5700 serisinde yakalayamadılar.
Ayrıca dua et AMD var, yoksa Intel'i NVidia'yı 2 katı fiyata alırsın.

Ayrıca AMD sistem derken neyi kastediyorsun, anakarta laf etmedin de adam AMD CPU yu nereye takacak ? :D

Fanboyluğun anlamı yok, paranızın el verdiği şekilde en iyi performansı alabileceğiniz ekipmanı almaya bakın.

Sen ne anlatıyorsun ya? :D.
Ryzen serisiyle adamlar iyi bir yükseliş yakaladı, aynı başarıyı 5700 serisinde yakalayamadılar.
Ayrıca dua et AMD var, yoksa Intel'i NVIDIA'yı 2 katı fiyata alırsın.

Ayrıca AMD sistem derken neyi kastediyorsun, anakarta laf etmedin de adam AMD CPU'yu nereye takacak? :D.

Fanboyluğun anlamı yok, paranızın el verdiği şekilde en iyi performansı alabileceğiniz ekipmanı almaya bakın.

Güzel kardeşim ben anlatamıyorum galiba ekran kartlarının sorunlu olduğunu biliyorum fakat ben ekran kartında sorun yaşamadım.
AMD sistem aldım zamanında kendime çok sıkıntı yaşadım ki çevremdeki arkadaşlarım dahilinde aynı sorunu yaşayan çoktu herkesin kendi bakış açısı saygı duymak zorundasın.
Bana göre en iyi Intel.
Sen ne anlatıyorsun ya? :D
Ayrıca dua et AMD var, yoksa Intel'i NVidia'yı 2 katı fiyata alırsın.

Ayrıca AMD sistem derken neyi kastediyorsun, anakarta laf etmedin de adam AMD CPU yu nereye takacak ? :D

Fanboy gibi kelimeler kullanma öyle bir amacım yok düzgün şekilde hitap et ben sana nasıl ediyorsam. Düzgün uslüpla iletişim kur.
Belki yaşın küçük bilmiyorum ama eğitim alman şart.

Arkadaşlar ben AMD sistemlerinde çok arıza duyuyorum ve fiyat performans olarak yeterli görmüyorum herkesin bakış açısı farklıdır saygı duymak gerek anakarta ilgili yorum yapmadığım halde anakarta ilgili laflar etmişsiniz benim lafım AMD sistemlerine işlemcisinden tut her şeyinle Intel daima dediğim gibi kişiden kişiye değişir AMD'den üstündür aynı fiyata ürün olsa dahilinde.
Sadece AMD ekran kartlarında sorun yaşamadım ekran kartı konusunda iyi o kadar.
Peki madem anakartla ilgili konuşmuyacaksın neden konuya geliyorsun burası AMD ve İntel tartışma yerimi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı