Anakartın eğimli durması sorun olur mu?

Eğimi gördüm ekran kartından itibaren eğim başlıyor ama sıkıntı yaratabilir PCB'yi çatlatabilir yarattığı gerilimle.
Ne yapmamı önerirsiniz ? Kasayı geri iade etmem mümkün gözükmüyor 2 ay oldu satın alalı. 3 gündür kullanıyorum ama vida deliklerinde falan takarken çizikler oldu geri alacaklarını sanmıyorum.

Merhaba. Anakart yuvalarına tam oturdu fakat sanırım kasadan kaynaklı alt tarafı üst tarafa göre 2 cm kadar yüksekte duruyor. Yukarıdan aşağı doğru bir eğim var. Kasayı toplayalı birkaç gün oldu, bir sorunla karşılaşmadım fakat ilerleyen zamanlarda bu bir sorun oluşturur mu?
kablolar bağlı olursa sorun olmaz.yeter ki kablolar düzgün bağlansın

Anakartı komple sökün ve yükseltici vidalarla dengeye getirmeye çalışın. Yani örnek veriyorum üste iki tane üst üste alta bir tane gibi. Böyle durması uzun vadede sorun çıkartabilir.

kablolar bağlı olursa sorun olmaz.yeter ki kablolar düzgün bağlansın
Kablolar bağlı 3 gündür kullanıyorum herhangi bir sorun olmadı. Sadece dün gece beklenmedik bir sorunla karşılaşıldı dedi ve yeniden başlattı bilgisayar. Sanırım o da bu konudan kaynaklı bir sorun değil.

Kablolar bağlı 3 gündür kullanıyorum herhangi bir sorun olmadı. Sadece dün gece beklenmedik bir sorunla karşılaşıldı dedi ve yeniden başlattı bilgisayar. Sanırım o da bu konudan kaynaklı bir sorun değil.
nasıl durursa dursun bişey olmaz.sonuçta kablolar bağlı.ama o sorun oluyor muydu önceden yoksa ilk kez mi oldu?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı