Anakart'ta DP girişi yok, monitörü nasıl 165Hz kullanabilirim?

Maalesef o monitörde 2 adet HDMI 1.4 girişi mevcut, bu sebepten 165 Hz alamıyorsunuz. Anakartınızla ilgili değil yani.

Şu tarz bir kabloyla ya da dönüştürücü aparat ile 165 Hz alabilirsiniz:
Hocam bu dediğin ürünü alınca mevcut kablonun yerine takacağım ve 165Hz'yi sorunsuz alacağım değil mi?

Bir de Amazon yerine alternatif olarak Sinerji, İncehesap, İtopya, Teknobiyotik ya da Trendyol'dan link verir misiniz. Yoksa mecbur Amazon'dan alacağım.

Hocam bu dediğin ürünü alınca mevcut kablonun yerine takacağım ve 165Hz'yi sorunsuz alacağım değil mi?
Evet. HDMI kısmını anakarta, DP kısmını monitöre bağlayacaksınız. Yapmanız gereken başka bir şey yok.

Bir de Amazon yerine alternatif olarak Sinerji, İncehesap, İtopya, Teknobiyotik ya da Trendyol'dan link verir misiniz. Yoksa mecbur Amazon'dan alacağım.
Amazon'dan almak varken neden başka siteleri tercih ediyorsunuz?

Evet. HDMI kısmını anakarta, DP kısmını monitöre bağlayacaksınız. Yapmanız gereken başka bir şey yok.

Amazon'dan almak varken neden başka siteleri tercih ediyorsunuz?
Amazon'dan hiç alışveriş yapmadım ve üye olmadım. Orada bir tecrübem olmadığı için :D

Ürün önerisi için çok teşekkürler. CS:GO için 165Hz çok istiyordum.

Amazon'dan hiç alışveriş yapmadım ve üye olmadım. Orada bir tecrübem olmadığı için :D
Saydıklarınızın hepsine tek geçer Amazon. Özellikle tavsiyem, teknolojik bir ürün alırken Amazon, Trendyol, Hepsiburada gibi aracı sitelerden alınması çünkü sorun olduğunda Sinerji, İtopya, İncehesap gibi yerler yardımcı olmaktan çekiniyor ve işi yokuşa sürüyorlar. Forumda konuları okuyabilirsiniz.

Ama tercih yine sizin tabii.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı