Anakartta eğik pin düzelmiş mi?

• Konuyu başlatan Tab
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 11
  • Görüntüleme 811

Tab

Picopat
Merhaba, anakartı İncehesap'tan 20 gün önce sıfır aldım. İncehesap hasarlı olarak gönderdi. Işlemci yuvasında eğik pin vardı. Tavsiyem, uzak durun İncehesap'tan! Ne yaptıysam değişim olmadı. Kabul etmediler. Üstüne bir de seri numarası etiketine zarar verip orada da hasar var diyerek değişimi kabul etmediler. En sonunda eğikliği düzelteceğiz dediler. Bu şekilde bana geldi. Resim de gördüğünüz haliyle sorun yaşatır mı?

Dosya Ekleri

• IMG-20221103-WA0004.jpeg
    IMG-20221103-WA0004.jpeg
    144,3 KB · Görüntüleme: 97
  • IMG-20221103-WA0002.jpeg
    IMG-20221103-WA0002.jpeg
    137,7 KB · Görüntüleme: 83
Uzaktan bakınca belli oluyor. Önceki anakartımda pin eğilmişti. Bilgisayar açılsada tek slot RAM görüyordu. Her işlemcinin macununu değiştirdiğimde sorun yaşamıştım tekrar işlemciyi çıkartıp yerine oturtuyordum. Tam oturduğunda sorun olmuyordu. Sıfır aldığım bir üründe böyle bir hata olsun istemezdim.

Hocam kim ister ki sıfır üründe böyle bir şey olsun? Bu kadar kalitesiz bu kadar sahtekar bir firma görmedim. Ne yardımcı oluyorlar ne sorun çözüyorlar. İşlemci de sıfır umarım sorun yaşamam.

ASUS'un yetkili servisinden halledilmiş diye gönderdi İncehesap. Ağzımı da bozmak istemiyorum ama bu adamlar neden böyle yapıyor anlamış değilim.

Ben yardımcı olabilirim. Zonguldak merkezteyim. Bu işlerle uğraşan bir abi var. 5 6 tane yamuk PIN'i düzeltii. Şimdi görüntü veriyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı