G g0kden1z Centipat Katılım 30 Ocak 2023 Mesajlar 140 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2023 #1 Ekran kartı aldım işlemciden VGA kablosunu çıkarıyordum bir anda diğer demir ile birlikde geldi ve işlemci ile ekrana görün gelmiyor. Bu kırmızı ile işaretlediğim demir çıkıyor sabit kalmıyor.
Ekran kartı aldım işlemciden VGA kablosunu çıkarıyordum bir anda diğer demir ile birlikde geldi ve işlemci ile ekrana görün gelmiyor. Bu kırmızı ile işaretlediğim demir çıkıyor sabit kalmıyor.
xAlChak Hectopat Katılım 7 Mart 2021 Mesajlar 298 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2023 #2 Oda normalde vida gibi çevirerek yerine sabitleniyor. Eğer normal bir şekilde geri taltığınız halde çalışmıyorsa başka bir sıkıntıda çıkmış olabilir. Artı 0 Eksi
Oda normalde vida gibi çevirerek yerine sabitleniyor. Eğer normal bir şekilde geri taltığınız halde çalışmıyorsa başka bir sıkıntıda çıkmış olabilir.
KS KS G g0kden1z Centipat Katılım 30 Ocak 2023 Mesajlar 140 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2023 #3 xAlChak dedi: Oda normalde vida gibi çevirerek yerine sabitleniyor. Eğer normal bir şekilde geri taltığınız halde çalışmıyorsa başka bir sıkıntıda çıkmış olabilir. Genişletmek için tıkla... VGA kablosunda bazı bakırlar kesilmiş ekran kartında çalışıyor suanlık ama başka VGA kablosu ile deniyebilirim denememiştim g0kden1z dedi: VGA kablosunda bazı bakırlar kesilmiş ekran kartında çalışıyor suanlık ama başka VGA kablosu ile deniyebilirim denememiştim Genişletmek için tıkla... denedim bide no singeal demiyor direk ekran siyah oluyo driver falan yok intelin nvdia var sade belkide ondanda olabilir tam bilmiyorum . Son düzenleme: 18 Mart 2023 Artı 0 Eksi
xAlChak dedi: Oda normalde vida gibi çevirerek yerine sabitleniyor. Eğer normal bir şekilde geri taltığınız halde çalışmıyorsa başka bir sıkıntıda çıkmış olabilir. Genişletmek için tıkla... VGA kablosunda bazı bakırlar kesilmiş ekran kartında çalışıyor suanlık ama başka VGA kablosu ile deniyebilirim denememiştim g0kden1z dedi: VGA kablosunda bazı bakırlar kesilmiş ekran kartında çalışıyor suanlık ama başka VGA kablosu ile deniyebilirim denememiştim Genişletmek için tıkla... denedim bide no singeal demiyor direk ekran siyah oluyo driver falan yok intelin nvdia var sade belkide ondanda olabilir tam bilmiyorum .