Anakartta VGA ışığı yanıyor

burakk7

Decapat
Katılım
18 Haziran 2023
Mesajlar
358
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba. Bugün bilgsayarıma crackli olarak marvels Spider-Man indirmiştim. Oyunu kurdum ve biraz oynadım sonra bilgisayarı yeniden başlattım ve görüntü gelmedi bir baktım VGA ışığı yanıyor. Monitörde hiçbir görüntü yok ve klavyenin ışıkları yanmıyor. Birkaç konu ve videoya baktım. RAM'leri söktüm taktım yerlerini değiştirdim tek slot çalıştırmayı denedim, ekran kartını söküp taktım PCI slotunu değiştirdim hiçbir şekilde görüntü alamadım. Başka ne yöntemler denemeliyim yardımcı olur musunuz?
Bir de eklemeyi untmuşum BIOS pilini çıkarıp taktım.
 
Hocam beta sürümü BIOS'lar normalde de pek tavsiye edilmez ancak eğer oyunu yükledikten sonra olduysa sorun bundan kaynaklı olabilir ne de olsa neden bir insan durduk yere bedava bir hizmet sunsun ki.

Hocam oyunu HDD'ye kurmuştum eğer virüs varsa HDD'yi söksem düzelme ihtimali var mı? Yoksa SSD'ye girmiş midir virüs.
 
Hocam oyunu HDD'ye kurmuştum eğer virüs varsa HDD'yi söksem düzelme ihtimali var mı? Yoksa SSD'ye girmiş midir virüs.

Hocam sorununuz BIOS'da büyük ihtimalle anakarttandır pek sanmıyorum bir şey olacağını ancak denemekten zarar gelmez çünkü bir pcciye gitseniz orada da uğraşacaksınız hiçbir şey olmazsa zamanınız gidecek.
 

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı