Anakartta VGA ışığı yanıyor

burakk7

Decapat
Daha fazla  
Merhaba. Bugün bilgsayarıma crackli olarak marvels Spider-Man indirmiştim. Oyunu kurdum ve biraz oynadım sonra bilgisayarı yeniden başlattım ve görüntü gelmedi bir baktım VGA ışığı yanıyor. Monitörde hiçbir görüntü yok ve klavyenin ışıkları yanmıyor. Birkaç konu ve videoya baktım. RAM'leri söktüm taktım yerlerini değiştirdim tek slot çalıştırmayı denedim, ekran kartını söküp taktım PCI slotunu değiştirdim hiçbir şekilde görüntü alamadım. Başka ne yöntemler denemeliyim yardımcı olur musunuz?
Bir de eklemeyi untmuşum BIOS pilini çıkarıp taktım.

Bu ışık sorun olsa da yanıyor olmasa da. Sebebini çözebilmiş değilim ben.

Kimi önce monitörü açıp ışık geldikten sonra güç düğmesine basıp bu sorunu çözüyor.

Kiminde RAM sıkıntı yapıyor. 3600'den 3200'e çekince düzeliyor.

Çoğu kişi önce monitörü açıp bu sorunu çözüp hep böyle kullanmaya devam ediyor. Yani PC'yi açmadan önce monitörü açıyorlar hep.

Sistemi açmadan BIOS güncelleme yapabilir misin?

Bu ışık sorun olsa da yanıyor olmasa da. Sebebini çözebilmiş değilim ben.

Kimi önce monitörü açıp ışık geldikten sonra güç düğmesine basıp bu sorunu çözüyor.

Kiminde RAM sıkıntı yapıyor. 3600'den 3200'e çekince düzeliyor.

Çoğu kişi önce monitörü açıp bu sorunu çözüp hep böyle kullanmaya devam ediyor. Yani PC'yi açmadan önce monitörü açıyorlar hep.

Hocam geçen hafta BIOS'u güncellemiştim beta sürüm BIOS yüklemişim sonradan fark ettim onunla alakalı olabilir mi bilgisayarcıya götürüp downgrade yaptırabilirim.

Hocam geçen hafta BIOS'u güncellemiştim beta sürüm BIOS yüklemişim sonradan fark ettim onunla alakalı olabilir mi bilgisayarcıya götürüp downgrade yaptırabilirim.

Olabilir hocam. Ayrıca 1 tane RAM'i söküp bir de öyle dener misin? Bazı anakartlarda bir düğme falan oluyor geri dönmek için.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı