Anakarttan bip sesi geliyor

fdsssssssssss

Centipat
Makaleler
1
Çok kısa bip sesi geliyor ve aralıklarla tekrarlıyor. RAM ışığı yanıyor, ekran kartı fanı dönüyor, işlemci fanı dönüyor, PC fanları dönüyor ama ekranda görüntü yok. Tüm RAM slotlari ve 2 RAM'i de denedim. Silgiyle sildim sonra ıslak mendille sildim RAM altlarını ama düzelmedi.

Sorun ramden kaynakli mi değil mi diye Rami çıkartıp ramsiz çalıştırdım. Ses çıkmadı ve PC kendini otomatik yeniden başlattı.
Evet.Biliyordum.RAM ile alakalı.
Sorun ramden kaynakli mi değil mi diye Rami çıkartıp ramsiz çalıştırdım. Ses çıkmadı ve PC kendini otomatik yeniden başlattı.
Şimdi bir RAM'li birde RAM'siz Ekranı videoya al Youtube'ya atmana gerek yok burdan at direkt.

Bomba olabilir kardeşim dikkat et.
:D Corsair sonuçta daha yeni çıktı. :D
Rame hicbir şey yapmadım ki nasıl sıkıntı olabiliyor. Hep oradaydı. Sürekli ses güç kaynağı sıkıntısı diyorlar ama her şeye güç veriyor ve alalı 1 ay olmadı.

Evet.
Bak aklıma ne geldi.Bir maddi durumu iyi olan internet kafeciye git.RAM iste sonra 2 dakika sonra vereceğini söyle.Dene.Sorunsuz açılırsa zaten RAM ile sıkıntı vardır.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı