Analog kablolardan nefret etmek

Furkan17TR

Megapat
Katılım
6 Mart 2017
Mesajlar
6.245
Makaleler
5
Çözümler
37
Yer
Merkez/ÇANAKKALE
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Bilgisayar Programcılığı 2. Sınıf Öğrencisi
Kasada yer degisikligi yaptim. Kardesime VGA kablosunu cikar dedim. Demez olaydim. Bir baktim pinler yamuk. Sokete girmiyor.

Bu 3.VGA kablosu. Artik cope atmak istemiyorum. Vatan'dan aldigim VGA kablosu cok inanilmaz sekilde 2 ay dayandi ve sizlere omur.

Simdi tekrar bir milyoncu denilen 1001 Çesit AVM'den 10 liraya kablo almak zorundayim. Aliminyum pinler. Uflesem yamuluyor. Nefret ediyorum nefret.
 
VGA kablo kullanan kamadi diye düsünüyordum ben. Gecmis olsun. :)
Kaliteli bir sey almaya bakin derim acikcasi.

Bir laf vardi "Kalitesiz mal alacak kadar zengin degilim" tarzi bir sey.

Sevgiler :)
 
VGA kablo kullanan kamadi diye düsünüyordum ben. Gecmis olsun. :)
Kaliteli bir sey almaya bakin derim acikcasi.

Bir laf vardi "Kalitesiz mal alacak kadar zengin degilim" tarzi bir sey.

Sevgiler :)
Sistem biraz eski. PS3'u satip ekran karti alacagim o sekilde HDMI kullanacagim.

Kaliteli VGA diye birsey yok maalesef. Hepsi aliminyumdan uretiliyor galiba. Pinler esnemeye gelmiyor. Cit diye kiriliyor. Vatandan aldigim (25TL) VGA kablosu 1001 Ceşit magazasindan aldigim (10 TL) VGA kablosundan daha dandikti. Daha cabuk yamuldu. Bir kere takip kullanmak; sonra hic cikarmamak lazim ama bende simetri hastaligi var. Ayni cizgide olmak zorunda hoparlörler. Yoksa gozume batiyor. O yuzden kablolari cikarip duzenleyip tekrar takiyorum.
 
@Neşeli Enginar
Olmaz olur mu, mesela HDMI çıkışlı monitörün vergisi daha fazladır. Buna istinaden fiyatı daha fazladır. En kötü giriş seviyeli VGA çıkışlı monitör ler 300 küsür liralarda satılıyor Türkiyede.
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı