Anarchy saf Arch mı?

Yukarıdaki rehber oldukça faydalı. Arch'ın kendi Wiki'sinden de yararlanabilirsiniz. :)

Yukarıdaki rehber oldukça faydalı. Arch'ın kendi Wiki'sinden de yararlanabilirsiniz. :)

Düzeltme ben bunu değil direk archwiki kullanıyorum. Archwiki linkini attınız sandım 👍😇
Hocam benim için sorun yok ama o sanal makineye kurduğundan atlayarak anlatmıştı.
Hocam.

Kod:
cfdisk

Yazın.

Son düzenleme:
Tamamdır o zaman yine de berhangi bir problem olursa yazabilir ya da yeni konu açıp beni etiketleyebilirsiniz.

Bu eski artık Wi-Fi-menu çalışmıyor. O yüzden direk arckwiki kullanmak daha sağlıklı bence hocam.

Son düzenleme:
Tamamdır o zaman yine de berhangi bir problem olursa yazabilir ya da yeni konu açıp beni etiketleyebilirsiniz.

Bu eski artık Wi-Fi-menu çalışmıyor. O yüzden direk arckwiki kullanmak daha sağlıklı bence hocam.

Pacstrap komutunu kullaninca ayni hatayi aldim.

Dosya Ekleri

• IMG_20211124_212252.jpg
    IMG_20211124_212252.jpg
    137,1 KB · Görüntüleme: 68
Fdisk -l
Yazar mısız? Bölümleme doğru yaptınız mı?

Boot 300 MB FAT32 formatında /mnt/boot bağlı

Swap (boyutu size kalmış) swap formatında /swap bağlı
Gelen kalan ext4 formatında /mnt bağlı

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı