Çözüldü Android 10 sürümden Android 13'e geçme

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
Hocam color OS gayet iyi bir yazılım Android tarafında lakin çok ağır geliyorsa telefona debloat yapmayı deneyebilirsiniz. Debloat yaparken devre dışı bırakın uygulamaları silmeyin eğer bir sıkıntı olursa yeniden aktifleştirmek adına. Eğer yok ben Android sürümü 12 olsun ille de yükselecek bu telefon diyorsaniz yine önermiyorum stabil olsa da fbe olayından herhangi bir Custom ROM gibi rahat modlayamayacaksiniz. Günlük kullanım için pe+ Android 11 veya havoc OS tarzı yazılımlar onerebilirim ama hiç anlamiyorsaniz color OS sizin için en iyisi çünkü hiçbir yazilimi yüklediğiniz gibi istediğiniz ayarda çalışmaz (kamera lib, ekolayzer gibi gibi).
Biraz yavaş, daha Android 13 çıkmadı. Resmi olarak güncelleme gelir ise güncelleyerek indirebilirsiniz. Onun dışında ROM atarak yüklenebiliyordu diye biliyorum.

Resmi olarak yayınlanmadıysa root atarak yükleyebilirsiniz, çeşitli geliştirici forumlarında varsa uygun dosyalar kolaylıkla kurabilirsiniz ancak bu işlem cihazı garanti dışı bırakır.

Custom ROM olarak yüklenir ancak önermiyorum. Çünkü cihazın özellikleri nedeniyle kasma donma yapma olasılığı yüksek görünüyor. Özellik açısından yeterli olsa dahi yine önermiyorum, sebebi de "geçerli" bir sebebi yok. Geçmeye değecek bir sürüm değil kısaca.

Hocam color OS gayet iyi bir yazılım Android tarafında lakin çok ağır geliyorsa telefona debloat yapmayı deneyebilirsiniz. Debloat yaparken devre dışı bırakın uygulamaları silmeyin eğer bir sıkıntı olursa yeniden aktifleştirmek adına. Eğer yok ben Android sürümü 12 olsun ille de yükselecek bu telefon diyorsaniz yine önermiyorum stabil olsa da fbe olayından herhangi bir Custom ROM gibi rahat modlayamayacaksiniz. Günlük kullanım için pe+ Android 11 veya havoc OS tarzı yazılımlar onerebilirim ama hiç anlamiyorsaniz color OS sizin için en iyisi çünkü hiçbir yazilimi yüklediğiniz gibi istediğiniz ayarda çalışmaz (kamera lib, ekolayzer gibi gibi).

Artı -1 Eksi
Çözüm
Yükleyemezsin. Çünkü cihazın Qualcomm bir Oppo, önyükleyici kilidini açman imkansız. Haliyle Custom ROM falan yükleyemezin.
Hocam bahsettiğiniz ayar bu mudur?
Screenshot_2022-05-02-08-10-30-28.jpg

Technopat Haberler

Geri
Yukarı